Cum rămânem conectaţi cu partenerul de viaţă? Stabiliţi nişte ritualuri pe care să le respectaţi

ritua.jpg

Cum rămânem conectaţi cu partenerul de viaţă
Faceți-vă un obicei din a vă săruta de „la revedere“ dimineața și din a vă întâmpina unul pe celălalt cu un sărut
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Atunci când schimbările din viaţa de zi cu zi vă perturbă programul și rutinele voastre, primul lucru pe care trebuie să-l luați în considerare este timpul rezervat relației, timp care poate părea mai puțin important decât munca, comisioanele sau treburile casnice.

Pentru a contracara acest lucru, programați-vă în mod intenționat, în fiecare săptămână, o seară romantică în afara locuinței. Acest lucru poate părea o nimica toată, dar pentru multe cupluri este mai ușor să spună, decât să facă. Programarea timpului petrecut împreună în afara rutinei obișnuite este o oportunitate de a vă conecta unul cu celălalt.

Utilizați acest timp pentru a obține cea mai bună conexiune dintre voi doi: cină, sex, o altă activitate de care vă puteți bucura. Chiar și activitățile obișnuite făcute împreun pot fi oportunități de a vă conecta, atunci când timpul este prea scurt.

Stabiliţi nişte ritualuri pe care să le respectaţi

Faceți-vă un obicei din a vă săruta de „la revedere“ dimineața și din a vă întâmpina unul pe celălalt cu un sărut, când vă revedeți după o zi de muncă. Este un obicei simplu, dar servește și ca doză rapidă de intimitate, atunci când nu aveți timp pentru mai mult. Când vă grăbiţi, puteți să comunicați unul cu celălalt prin a vă scrie mesaje diverse, nu neapărat de dragoste, pe oglinda de la baie.

Acestea sunt ritualuri care vă ajută să vă conectați emoțional, mai ales în momentele în care sunteți copleșiți de stresul exterior. Eforturile mici pot aduce recompense semnificative.

 

Loading...

Citește și

 • Relația dintre tine și bărbatul pe care l-ai iubit s-a deteriorat

  De-a lungul vieții, se întâmplă să ajungi uneori la concluzia că o anumită persoană nu este potrivită pentru tine. De obicei, conștientizezi acest lucru atunci când îți dai seama că nu mai ții la omul respectiv sau viceversa. În acel moment relația este terminată și tu trebuie să te pregătești să-i spui adio.

 • Orgasmul mixt unul dintre cele mai intense orgasme feminine

  Orgasmul mixt este considerat unul dintre cele mai intense orgasme feminine. Femeia își simte întregul corp tremurând și este sensibilă la orice senzație. Orgasmul mixt constă în atingerea climaxului prin penetrare vaginală şi prin stimularea concomitentă a clitorisului. Este de două ori mai intens decât cel clitoridian simplu sau decât cel vaginal.

 • Activitatea sexuală poate declanşa o durere de cap

  Apariţia unei dureri de cap pătrunzătoare în timpul sexului nu este o chestiune amuzantă. Activitatea sexuală, în special orgasmul, poate declanşa o durere de cap. Persoana poate simţi o durere surdă la nivelul capului şi al gâtului care se agravează pe măsură ce creşte starea de excitare. Sau, mai frecvent, persoana poate experimenta o durere de cap bruscă şi severă înainte sau în timpul orgasmului.

 • Modificările bruște de dispoziție pot fi un indiciu al nevoii de sex

  Sexul îmbunătăţeşte sănătatea phihică şi te face mai fericită, datorită unor hormoni numiţi endorfine care controlează buna dispoziţie şi atitudinea pozitivă faţă de oameni. Lipsa sexului, însă, îşi poate pune amprenta asupra comportamentului fiecărei persoane, indiferent dacă este sau nu conștientă de acest lucru.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1