Cum procedezi cu un bărbat insistent care îţi face avansuri, iar tu nu te simţi atrasă

asa.jpg

procedezi barbat insistent face avansuri atrasa
Insistenţa unui bărbat poate fi prevenită cu un răspuns clar, prompt şi categoric de la început
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Dacă nu eşti deloc interesată de persoana care te abordează, îi laşi de înţeles acest lucru în nenumărate rânduri şi totuşi continuă să insiste să te agaseze este de preferat să tai orice legătură cu acel bărbat.

Aşadar, cum să spui nu unui bărbat care nu înţelege din atitudinea ta că nu îl placi? Ei bine, insistenţa lui poate fi prevenită cu un răspuns clar, prompt şi categoric de la început.

În schimb, dacă tu îl amâni sau ocoleşti răspunsul pe care îl aşteaptă cu atâta nerăbdare, nu faci decât să îl stârneşti şi mai mult, deoarece poate crede că te laşi greu cucerită. Este mai indicat să îi strici entuziasmul de la început, decât să îl enervezi sau să îl faci să se simtă frustrat mai târziu, când înţelege că nu te-a interesat nicio clipă persoana lui. O astfel de atitudine l-ar putea răni şi i-ar crea impresia că te-ai jucat cu sentimentele lui.

Dacă nu îţi place bărbatul care îţi face avansuri, refuză-l într-un mod elegant, nu lăsa în urma ta frustrări, resentimente sau chiar ură, deoarece nu te va ajuta cu nimic, ba din contra.

 

Loading...

Citește și