Cum poţi ajunge la orgasmul clitoridian? Iată cele mai potrivite metode

cli.jpg

Cum poţi ajunge la orgasmul clitoridian
Încearcă jucariile sexuale care creează o senzaţie de vacuum asupra clitorisului
foto: 123RF

Nu este un secret pentru nimeni că femeile ating mai uşor orgasmul clitoridian, decât cel vaginal. De altfel, doar 30% dintre femei au experimentat orgasmul vaginal, restul fiind satisfacute doar prin stimularea clitorisului.

Clitorisul, mai întâi ascuns, se dezvăluie în întregime dacă eşti excitată şi implicit, stimulată sexual corespunzător. Pe cât de mic, pe atât de plin de surprize, clitorisul este singurul organ sexual destinat exclusiv plăcerii. Deşi mai scurt, orgasmul clitoridian este mai intens decât cel vaginal.

Te poţi bucura de orgasmul clitoridian dacă te masturbezi singură, dacă partenerul îţi oferă sex oral sau dacă îţi stimulează manual zona clitoridiană. Pentru un adevărat orgasm clitoridian, clitorisul trebuie excitat şi lubrifiat suficient, cele mai potrivite metode fiind sexul oral şi jucăriile sexuale.

Încearcă jucariile sexuale care creează o senzaţie de vacuum asupra clitorisului (pompe pentru clitoris) sau care au cili şi vibraţii. De cele mai multe ori, orgasmul clitoridian transmite senzaţia de plăcere pe suprafaţa întregii zone intime.
 

Loading...

Citește și

 • Complexele caracteristice tututror tipurilor de femei

  Femeile vor fi întotdeauana nemulţumite de modul în care arată. Tendinţa de perfecţiune este uneori justificată, însă atunci când ea este exagerată poate determina schimbări comportamentale care dăunează în relaţia de cuplu.

 • Iubirea liniștită și calmă asigură o relație de durată și, implicit, fericită

  Spre deosebire de dragostea pasională și tumultoasă, iubirea liniștită și calmă asigură o relație de durată și, implicit, fericită. Iubirea liniștită este mai rezistentă pentru că partenerii învață să nu-i încalce "granițele" celuilalt, să nu-și piardă cumpătul, să-și înfrângă tentaţia de a critica și judeca, să fie toleranți, să aibă răbdare și să creeze un mediu sigur în relația lor.

 • Partenerul este supărat sau stresat

  Se poate întâmpla ca iubitul tău să vină acasă de la serviciu foarte supărat. Tu chiar îți dorești să știi ce s-a întâmplat, dar forțarea acestuia să-ți spună poate fi o idee rea. Încercarea de a obține răspunsul de la un partener supărat cu expresii de genul "spune-mi" sau "vreau doar să te ajut" poate părea cea mai bună soluție, dar acest lucru doar dă o direcție egoistă conversației. În loc de a te concentra asupra modului în care să îți ajuți partenerul supărat, acele fraze mută atenția pe curiozitatea și nevoile tale. Iată ce impact are asta asupra relației!

 • Relaţia voastră a început să “scârțâie

  Odată cu trecerea timpului, în multe cupluri intervine plictiseala. Sună trist, dar acesta este rezultatul dacă partenerii nu depun niciun efort pentru a-şi face frumoasă viaţa de cuplu. Totuşi, psihologii spun că nu trebuie să vă îngrijoreze prea tare acest lucru. Pur şi simplu este cazul să mai ieşiţi din zona voastră de confort.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1