Cum pot partenerii de cuplu să ajungă pe culmile plăcerii în acelaşi timp

org.jpg

Cum pot partenerii de cuplu să ajungă pe culmile plăcerii în acelaşi timp
Pentru ca partenerii să ajungă pe culmile plăcerii în acelaşi timp este necesară o cunoaştere foarte bună a propriei persoane şi a celui de lângă tine
foto: 123RF

Orgasmul feminin se poate sincroniza cu cel mascului, însă nu întotdeauna cele două orgasme coincid. Pentru ca partenerii să ajungă pe culmile plăcerii în acelaşi timp este necesară o cunoaştere foarte bună a propriei persoane şi a celui de lângă tine. Spre deosebire de bărbat, femeia poate să rateze orgasmul din pricina unui zgomot, a unui gest sau a unei şoapte.

În cazul bărbaţilor, orgasmul reprezintă contracţiile ce se produc în urma stimulilor sexuali, contracţii care ulterior vor fi însoţite de congestie sangvină şi de ejaculare. Cu toate că orgasmul este considerat a fi atins doar când se ejaculează, unii bărbaţi pot continua actul sexual amânând ejacularea şi obţinând în acelaşi timp orgasmul, ceea ce înseamnă că pot obţine mai multe orgasme pe parcursul unui act sexual. Ca şi în cazul bărbaţilor, orgasmul la femei este atins în urma contracţiilor musculare şi a congestiei produse în urma stimulilor sexuali.

Există femei care ating foarte greu orgasmul, manifestând o stare continuă de plăcere, femei care se bucură de o excitabilitate crescută şi femei care pot obţine câteva orgasme în timpul unei partide de sex. În cazul bărbaţilor, acestea se pot bucura de ejaculări intârziate, de ejaculări premature, de excitabilitate crescută şi de ejaculare abundentă.

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

 • Semne clare partenerul iubeşte chiar dacă nu ţi-o spune

  Dragostea trece dincolo de cuvinte şi poate fi exprimată şi fără prea multe vorbe. Unii bărbaţi nu îşi pot exprima lejer sentimentele, aşa că faptele sunt cele care îi trădează. Dacă încă te îndoieşti de sentimentele partenerului tău, fii atentă la urmatoarele semne şi aşa vei şti cu siguranţă dacă te iubeşte cu adevarat.

 • cele mai importante lucruri pe care trebuie să le ştii despre prezervative

  Găsirea prezervativului potrivit nu este un lucru uşor, nici foarte greu, dar cu siguranţă este de maximă importanţă pentru liniştea şi confortul tău în timpul partidelor de sex. Dincolo de material, arome, textură, trebuie să te asiguri că atunci când îl vei folosi nu va exista riscul de a aluneca, dacă este prea larg, sau că se va rupe dacă este prea strâmt. Iată cum trebuie să alegi prezervativele.

 • Motivul majoritatea oamenilor își înșală partenerul de cuplu

  Infidelitatea afectează foarte multe cupluri, chiar şi pe cei care la prima vedere par extrem de fericiţi. Dar până la urmă, de ce înșală oamenii?

 • spălăturile vaginale sunt recomandate doar în cazul unor infecţii locale

  Spălăturile vaginale, realizate manual cu săpunul sau cu dispozitive speciale, nu numai că sunt total inutule, dar pot să devină periculoase. În primul rând, vaginul se curăţă singur datorită secreţiilor, iar aciditatea sa omoară microorganismele care nu au ce căuta acolo. Un vagin sănătos nu trebuie nici spălat cu săpun, nici dezinfectat cu diverse substanţe.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1