Cum o faci să renunțe la inhibițiile sexuale

inhibitii_in_pat.jpg

cum o faci sa renunte la inhibitiile sexuale
Cum o faci să renunțe la inhibițiile sexuale? Arată-i cât de mult o iubești și fă-o să se simtă sexy
foto: 123RF

Foarte multe femei se tem să își exprime sexualitatea, iar acest lucru nu le permite să se desfășoare așa cum și-ar dori în intimitate. Noi îţi spunem cum o faci să renunțe la inhibițiile sexuale.

Oricărei femei i-ar plăcea să audă că iubitului îi place la nebunie să facă sex cu ea, dar pentru asta trebuie să fie deschisă din punct de vedere sexual. Iată cum o faci să renunțe la inhibițiile sexuale!

Cum o faci să renunțe la inhibițiile sexuale: Arată-i cât de mult o iubești

Foarte multe cupluri, din păcate, au probleme în viața sexuală, deoarece partenerele au tot felul de inhibiții și frici, de cele mai multe ori nejustificate. Cum o faci să renunțe la inhibițiile sexuale? Cele mai multe femei încetează să le mai aibă și sunt deschise la nou în momentul în care se simt iubite și apreciate de partener. Trebuie doar să o faci să se simtă special și cu siguranță vă veți bucura de o viață sexuală împlinită.

Cum o faci să renunțe la inhibițiile sexuale: Vorbește cu ea

Într-adevăr, lipsa comunicării poate duce la instalarea inhibițiilor în pat. Atunci când femeia nu poate sau nu are curaj să vorbească cu iubitul despre problemele pe care le întâmpină în intimitate, poate deveni din ce în ce mai închisă în propria persoană. Din acest motiv, este foarte important să știm să comunicăm și din punct de vedere sexual, pentru a avea o viață de cuplu fericită.

Cum o faci să renunțe la inhibițiile sexuale: Fă-o să se simtă sexy

Se spune că frumusețea și senzualitatea vin întotdeauna din interior. În momentul în care o femeie nu are încredere în corpul ei și nu se simte confortabil va avea tot felul de rețineri în intimitate. Iată cum o faci să renunțe la inhibițiile sexuale: dacă îi oferi siguranță și încredere atunci o poţi transforma pe partenera ta de viață într-o adevărată bombă sexy în pat.

Cum o faci să renunțe la inhibițiile sexuale: Las-o să preia inițiativa

De cele mai multe ori, bărbații sunt cei care preiau inițiativa în pat. Însă știi cum o faci să renunțe la inhibițiile sexuale pe iubită? Din când în când ai putea să-i dai de înțeles că simți nevoia să fi atins și sărutat de ea. Genul acesta de provocare o va face să se simtă dorită și să aibă mai multă încredere în ea.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • pozitia muntele magic

  Poziția Muntele magic este una dintre cele mai sexy ipostaze pe care orice cuplu ar trebui să le încerce. Nu aveți nevoie de prea multă condiție fizică pentru a o executa, ci de foarte multă dorință.

 • Momente penibile în pat

  Sexul este cel mai frumos lucru care se întâmplă între parteneri. Dar asta nu înseamnă că este scutit câteodată şi de momente penibile în pat, peste care trebuie să știm cum să trecem de fiecare dată.

 • Cand nu au barbatii pofta de sex

  Bărbații nu au întotdeauna dorință de a face amor, în ciuda prejudecăţii că aceştia sunt dispuşi "oricând, oricum". Întrebarea "când nu au bărbații poftă de sex?" este legitimă, iar răspunsul destul de complex.

 • de ce e bine sa facem sex

  Sexul este nu doar un mod plăcut de a petrece timpul cu partenerul, dar este şi o activitate care aduce corpului o mulţime de beneficii. O partidă de sex satisfăcătoare ne face mai fericiţi decât orice altă experienţă. Iată mai jos câteva motive care vă vor determina să intelegeţi „De ce e bine să facem sex?”.