Cum mențin cuplurile fericite flacăra pasiunii aprinsă

cuplu_fericit.jpg

cum mențin cuplurile fericite flacăra pasiunii aprinsă
Cum mențin cuplurile fericite flacăra pasiunii aprinsă? Își împărtășesc nevoile și vorbesc deschis despre sex
foto: 123RF

La începutul relației, romantismul și dragostea ating cote maxime. Însă odată cu trecerea timpului, intervin monotonia și plictiseala și trebuie să facem ceva pentru a ieși dintr-o asemenea situație. Îl articol veți găsi câteva sfaturi pentru a menține flacăra aprinsă în cuplu.

Relaţiile de cuplu fericite trebuie să fie create, protejate şi este nevoie să menţinem mereu aprinsă pasiunea. O viață minunată de cuplu înseamnă să fi zilnic deschis sufleteşte, atent cu cel de lângă tine, să-l asculţi, să-l susţii şi să-i oferi dragoste necondiţionată. Iată cum mențin cuplurile fericite flacăra pasiunii aprinsă.

Cum mențin cuplurile fericite flacăra pasiunii aprinsă: Îți fac timp pentru sex

Nu spune nimeni că sexul trebuie să fie obligatoriu o activitate zilnică, dar cuplurile care îşi doresc să fie fericite şi să menţină scânteia aprinsă în relaţie lor îşi fac timp pentru sex mereu. Niciodată nici unul dintre parteneri nu trebuie să caute tot felul de scuze sau motive pentru a evita o partidă de sex. Este dovedit faptul că toate cuplurile care fac sex în mod constant sunt mai fericite.

Cum mențin cuplurile fericite flacăra pasiunii aprinsă: Își pun în practică fanteziile

Unul dintre cele mai mari secrete sexuale ale cuplurilor fericite este că au curaj să pună în practică tot felul de jocuri erotice şi fantezii pentru a-şi condimenta mereu viaţa intimă. Aceste fantezii  sunt o parte importantă a sănătăţii sexuale şi reprezintă modalitatea cea mai sigură şi mai des folosită pentru a îndepărta rutina. Din acest motiv în cuplurile fericite fantezia nu dispare niciodată.

Cum mențin cuplurile fericite flacăra pasiunii aprinsă: Își împărtășesc nevoile și vorbesc deschis despre sex

Cuplurilor fericite îşi spun mereu ceea ce vor să li se întâmple din punct de vedere sexual, ceea ce simt şi îşi împărtăşesc nevoile. În acest fel partenerii se vor apropia mai mult şi vor evita eventualele frustrări sau conflicte. Cuplurile cu adevărat implinite şi fericite au adoptat aceste obiceiuri simple care îi ajută să îşi menţină relaţia la fel de intensă ca la început.

 

Loading...

Citește și

 • de ce refuză femeile sexul anal

  Cele mai multe femei se tem și refuză sexul anal, deoarece consideră că nu se pot bucura de plăcere. Odată ce ele reușesc să treacă peste frica de necunoscut și acceptă provocarea sexului anal, își dau seama că și-au facut griji degeaba.

 • cat de frecvent e bine sa te masturbezi

  Sexologii împărtășesc același punct de vedere când vine vorba de masturbare. Este o practică normală atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Într-adevăr, bărbaţii o fac mai des și vorbesc mai deschis despre acest subiect, dar şi femeile recunosc că își provoacă plăcere singure.

 • s-au apucat de filme porno in familie

  Tot mai multe cupluri în ziua de astăzi sunt întâlnite și își câștigă existența ca actori în filmele pentru adulți. Fie că se cunosc în această industrie, fie decid să înceapă împreună, această meserie le oferă satisfacție, plăcere și bani foarte mulți.

 • pozitii sexuale care le plictisesc pe femei

  Modalităţile preferate de a face dragoste se pot transforma încet şi sigur în poziţii sexuale care le plictisesc pe femei. Trebuie să ţineţi minte că rutina şi plictiseala sunt duşmanii oricărei relaţii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1