Cum îţi faci iubitul fericit? Gesturile care impresionează orice bărbat

afectiune.jpg

iubitul fericit gesturile care impreionează orice bărbat
Surprinzător sau nu, cele mai apreciate de către bărbaţi sunt gesturile de afecţiune
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Orice femeie poate face un gest pe care jumătatea sa masculină îl va aprecia cu siguranţă. Surprinzător sau nu, cele mai apreciate de către bărbaţi sunt gesturile de afecţiune.

Atunci când îţi propui să-l impresionezi, nu o face cu lucrurile clasice. Femeile cred că bărbaţii pot fi impresionaţi doar din punct de vedere sexual, ceea ce nu este în totalitate adevărat. Dacă aveţi o relaţie serioasă, fii sigură că iubitul tău îşi doreşte şi alte lucruri. Psihologii spun că rareori bărbaţii cer ceea ce îşi doresc cu adevărat.

Gesturile mici de afecţiune sunt un exemplu de lucruri mărunte de care reprezentanţii sexului puternic au nevoie în secret, mai ales dacă nu îşi exprimă prea deschis sentimentele. Aşa că ia iniţiativa şi spune-i ce simţi pentru el. Foloseşte o exprimare sinceră, dar fără să te pierzi în detalii. Mai apoi, oferă-i afecţiune şi prin atingeri, chiar dacă sunteţi în public. Atingerile scurte îi confirmă că eşti acolo, lângă el şi îl iubeşti, chiar dacă aşteptaţi să plătiţi o factură la bancă.

 

Loading...

Citește și

 • experimentezi mai mult în pat spui iubitului despre fanteziile tale

  Vrei să experimentezi mai mult pe plan sexual, însă nu ştii dacă şi iubitul tău va fi de acord cu asta. Nu renunţa la idee doar de teamă că el nu va avea o reacţie pozitivă. Chiar dacă în dormitor se întâmplă totul, ar fi indicat să începi discuţia despre dorinţele tale sexuale în afara acestuia.

 • De ce barbatii sunt mai dornici de sex dimineata

  Te-ai întrebat vreodată de ce bărbaţii sunt mai dornici de sex dimineaţa? Ei bine, află că atunci organismul acestora secretă cea mai mare cantitate de testosteron. Aşadar, un factor important în sexualitatea masculină îl joacă acest hormon al plăcerii ce determină impulsurile “primitive” ale bărbaţilor.

 • Iată ce îi determină pe bărbaţi să se masturbeze la filmele pentru adulţi

  Nu mai este niciun secret pentru nimeni, toţi bărbaţii se masturbează la filme porno, chiar dacă sunt căsătoriţi sau nu. Se masturbează, în primul rând, pentru că astfel pot vedea o fantezie pe care doar şi-au imaginat-o, chit că este vorba de trei blonde apetisante care satisfac un singur bărbat sau o femeie cu un bust generos.

 • Aceasta este provocarea care te duce întotdeauna la orgasm

  Sexul în faţa oglinzii este o experienţă inedită care duce întotdeauna la orgasm. Pentru un bărbat, este foarte important să vadă în oglindă mişcările pline de tandreţe şi senzualitate şi imaginea partenerei care se unduieşte, iar acest lucru are un rol important şi benefic în condimentarea vieţii sexuale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1