Cum îţi dai seama dacă un bărbat vrea doar sex sau vrea o relaţie serioasă

femeie.jpg

vrea doar sex sau o relatie serioasa
Pentru o femeie este foarte uşor să-şi dea seama dacă un bărbat vrea doar sex sau vrea o relaţie serioasă
foto:123RF

Pentru o femeie este foarte uşor să-şi dea seama dacă un bărbat vrea doar sex sau vrea o relaţie serioasă. Trebuie să fii foarte atentă la modul cum te tratează, la cum vorbeşte cu şi despre tine, dacă foloseşte "noi" sau "eu şi tu" în discuţiile voastre. De asemenea, este foarte important felul în care vorbeşte cu tine.

Dacă partenerul vorbeşte foarte mult despre sex, aventuri sau filme, făcându-ţi complimente cu tentă sexuală sau punându-te în dificultate pentru a observa cât de deschisă eşti pentru o relaţie ce implică mai mult sex decât dragoste, atenţie şi activităţi diverse, atunci cu siguranţă nu îţi merită atenţia, decât dacă îţi doreşti exact ceea ce îşi doreşte şi el.

În schimb, dacă vorbeşte la plural, dacă te întreabă mereu ce faci mâine, în week-end sau săptămâna viitoare, dacă îţi plac surprizele şi mai ales, dacă este foarte curios şi vrea să afle tot mai multe despre tine, atunci, clar, acest băiat îşi doreşte ceva serios şi stabil.

loading...
Loading...

Citește și

  • greseala frecventa viata de cuplu

    Una dintre cele mai frecvente greşeli pe care le fac cuplurile din ziua de astăzi şi care în majoritatea cazurilor duce la destrămarea relaţiei este reprezentantă de tendinţa partenerilor de a concura. Această competiţie se poartă atât la nivelul realizărilor profesionale ale celor doi, cât şi în jurul monitorizării greşelilor.

  • gest sentimente persoana iubita

    Sărutul este un gest extrem de intim care se întâmplă între o femeie şi un bărbat şi poate menţine flacăra dragostei aprinsă. Pe de altă parte, este cea mai frumoasă modalitate de a vă exprima sentimentele faţă de persoana pe care o iubiți.

  • secretul cuplurilor fericite

    Sunt sigură că v-aţi întrebat măcar o singură dată care este secretul unei relaţii reuşite? Unul dintre principalele motive pentru care un cuplu durează este acela că partenerii se respectă şi au încredere unul în celălalt, indiferent de ceea ce le oferă viaţa.

  • Se întâmplă, din diverse motive, ca vaginul şi pereţii săi să nu mai fie capabili să se lubrifieze natural pentru a permite o desfăşurare armonioasă şi satisfăcătoare a actului sexual. Din păcate, această situaţie poate transforma momentul intim într-un adevărat calvar pentru femeie.