Cum îţi dai seama dacă partenerul te minte? Fii atentă la limbajul corpului

part.jpg

Cum îţi dai seama minte partenerul limbajul corpului
Un mincinos evită să te privească în ochi sau, din contră, îți susține privirea mai mult decât ar fi normal
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Nu este întotdeauna simplu să-ţi dai seama dacă o persoană minte sau nu. Dacă bănuieşti că partenerul de viaţă este nesincer cu tine, trebuie să fii atentă la limbajul corpului.

Cineva care minte o va arăta adesea prin limbajul corpului. Un mincinos evită să te privească în ochi sau, din contră, îți susține privirea mai mult decât ar fi normal și are pupilele ușor dilatate, își atinge des gura, nasul sau fruntea cu mâna în timp ce vorbește, zâmbește fals, fără să-și arate dinții și fără ca ochii să participe la exprimarea emoției.

Partenerul poate da semne de nervozitate și, dacă îl ții de mână, vei simți că a transpirat. Este posibil ca fața și gâtul să se înroșească. Tonul vocii poate fi și el un indiciu. Dacă vorbește mai tare decât de obicei, s-ar putea să fie pentru că încearcă să-ți ascundă ceva. Mai poți fi atentă la gesturile lui. Dacă ține mâinile încrucișate și are o atitudine defensivă, ar putea să fie din același motiv. Poate clipi foarte des sau încerca să se autoliniștească: se mângâie pe mână, pe barbă.
 

 

Loading...

Citește și

 • Gelozia dusă la extrem nu are legătură cu iubirea I

  Gelozia şi posesivitatea nu reprezintă măsuri ale iubirii. Într-un cuplu, gelozia în doze mici, poate fi salutară, dar când se transformă în gelozie obsesivă, dusă la extrem, poate provoca durere, relația va deveni o tortura și astfel se va ajunge la destrămarea acesteia. Încrederea este criteriul de bază, dar dacă acest lucru nu există, atunci nu vă aşteptaţi să vă petreceţi restul vieţii împreună.

 • sexul a devenit o corvoadă nseamnă că sfârșitul relației este aproape

  Absența sexului este inevitabilă când două persoane sunt împreună după mult timp, dar să faci sex ocazional este diferit de a nu face deloc. Dacă sexul a devenit o corvoadă în loc să fie ceva plăcut, înseamnă că sfârșitul relației este aproape.

 • Cum îţi dai seama etapă relaţia voastră pasiune iubire

  Este destul de uşor să confunzi iubirea cu pasiunea, dar este la fel de uşor să te lămureşti, doar gândindu-te la câteva lucruri importante: Ce te atrage mai mult la partenerul tău, fizicul sau personalitatea?

 • trebuie să faci ajungi la orgasm în timpul sexului

  Chiar dacă o parte dintre reprezentantele sexului frumos ajung mai greu la orgasm, acest lucru nu ar trebui să sperie pe nimeni, cu mai multă implicare, plăcerea poate fi atinsă fără nicio problemă. Ai remarcat cu siguranţă că în momentul în care începi o partidă de sex fără nici o tragere de inimă ajungi foarte greu la orgasm sau chiar deloc. Secretul de a avea orgasme în timpul unui act intim este să începi totul doar atunci când fizic şi psihic îţi doreşti acest lucru.