Cum îţi dai seama în ce etapă se află relaţia voastră? Diferenţa dintre pasiune şi iubire

pas.jpg

Cum îţi dai seama etapă relaţia voastră pasiune iubire
Dacă acorzi mai multă atenţie trupului său şi sex-appealului, atunci este vorba de dorinţă
foto: 123RF

Este destul de uşor să confunzi iubirea cu pasiunea, dar este la fel de uşor să te lămureşti, doar gândindu-te la câteva lucruri importante: Ce te atrage mai mult la partenerul tău, fizicul sau personalitatea?

Dacă acorzi mai multă atenţie trupului său şi sex-appealului, atunci este vorba de dorinţă. La fel este şi când visezi cu ochii deschişi să faceţi sex în diferite poziţii şi locuri, te concentrezi asupra corpului său şi nu asupra emoţiilor lui. Încă un semn care îţi arată în mod clar că ai o relaţie bazată pe pasiune este că eviţi să purtaţi discuţii serioase despre voi ca şi cuplu, eviţi să defineşti relaţia voastră.

Mai mult, specialiştii în relaţii de cuplu spun că şi dacă alegi să pleci imediat după ce faceţi sex este un semn că îl vrei doar pentru fizicul său. Cele mai multe cupluri au o legătură emoţională mai puternică după sex şi vor să petreacă măcar un pic de timp împreună. În plus, este important să ţii cont şi de ce îţi spune intuiţia . Dacă sunteţi deja de ceva timp împreună, dar totuşi simţi că nu este chiar potrivit pentru tine, atunci nu ignora aceste gânduri, este clar că nu vei putea avea o relaţie de dragoste cu cel de lângă tine.
 


 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1