Cum influenţează testosteronul comportamentul sexual al bărbatului de-a lungul zilei

zilei.jpg

testosteron comportament sexual barbat
Nivelul testosteronului în organism variază de-a lungul zilei, în funcţie de bioritm
foto:123RF

Dimineaţa este momentul când bărbaţii au cea mai mare dorinţă de a face sex. Atunci organismul acestora secretă cea mai mare cantitate de testosteron. Deci, un factor important în sexualitatea masculină îl joacă acest hormon al plăcerii ce determină impulsurile “primitive” ale bărbaţilor.

Nivelul acestuia în organism variază de-a lungul zilei, în funcţie de bioritm. Iar cea mai ridicată valoare, spun specialiştii, se înregistrează de obicei dimineaţa, în timp ce valorile cele mai scăzute se înregistrează seara sau pe timpul nopţii.

Din acest motiv, bărbaţii nu au chef să facă amor seara, însă dimineaţa nu ar refuza niciodată o partidă de sex. Prin urmare, femeile nu ar trebui să se supere pe iubiţi pentru că nu sunt dispuşi tot timpul să facă prostioare, nu este vina lor, ci a naturii.

Pentru ei este pur şi simplu mai uşor şi mai plăcut să pună în funcţiune erecţia de dimineaţa şi să-şi înceapă ziua cu un orgasm satisfăcător, decât să se străduiască foarte mult seara.

Loading...
 
 

Citește și

 • importanta comunicarii in viata sexuala

  Celor mai multe persoane le este aproape imposibil să treacă peste timiditate, ruşine, prejudecăţi. Puţine sunt cuplurile pe care le auzim că au o comunicare bună din punct de vedere sexual. Nu suntem roboţi, nu ştim ce e în mintea celui de lângă noi sau ce îşi doreşte, dacă nu discutăm.

 • femeile nu trebuie să mimeze orgasmul

  Mimarea orgasmului este o practică des întâlnită în rândul reprezentantelor sexului frumos. Aceasta este soluţia la care recurg mai ales atunci când simt că nu există şansa de a atinge extazul. Chiar dacă este destul de greu să fii onestă şi să-i spui partenerului că nu poţi ajunge la climax, totuşi sinceritatea este soluţia ideală. Iată un motiv pentru care femeile nu trebuie să mimeze orgasmul.

 • semne iubitul isi pierde interesul

  Atunci când există sentimente de iubire între o femeie şi un bărbat şi sunt pe aceeaşi lungime de undă, vor putea trece peste orice obstacol oricât de greu ar fi. Atunci când unul dintre ei își pierde interesul și nu mai are nicio motivație să lupte pentru relație, este clar că deznodământul nu va fi unul pozitiv.

 • afectiuni genitale pe care le întamplina femeile

  În afară de disfuncţiile erectile, bărbaţii se confruntă în mod curect cu probleme de genul: ejaculare precoce şi pierderea libidoului. Pe de altă parte, nici femeile nu sunt ocolite de tot felul de afecţiuni de natură intimă, astfel că foarte multe dintre ele acuză dificultăţi în obţinerea orgasmului sau lipsa dorinţei sexuale. De asemenea, ele au şi dureri în timpul actului sexual sau diverse scurgeri vaginale cauzate de infecţii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1