Cum îl sprijini când are probleme cu erecția? 3 sfaturi

probleme_erectie.jpg

Cum il sprijini cand are probleme cu erectia
Cum îl sprijini când are probleme cu erecția? Discuțiile deschise despre această situație sunt foarte importante
foto: 123RF

O viață sexuală sănătoasă și echilibrată este la fel de importantă atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Însă adeseori se întâmplă ca bărbații să se lovească de tot felul de situații mai puțin plăcute din punct de vedere sexual. Cum îl sprijini când are probleme cu erecția? De cele mai multe ori comunicarea are un rol foarte important.

Una dintre cele mai întâlnite probleme ale bărbaților are legătură cu erecția. Așa cum se întâmplă ca femeile să-și piardă interesul pentru sex, la fel și bărbații se confruntă cu disfuncția erectilă. Când te întrebi cum îl sprijini când are probleme cu erecția, cea mai înţeleaptă decizie este să-l convingi să meargă la un medic specialist care să-i spună ce trebuie să facă pentru a ieși din această situație.

Cum îl sprijini când are probleme cu erecția: Acordă-i timp

Cel mai mare coșmar al oricărui bărbat este acel moment în care este în pat cu o femeie și nu are erecție. În această situație partenerii de viață trebuie să discute deschis, fără să forțeze lucrurile, să aibă foarte multă răbdare și să-și acorde timp. Cum îl sprijini când are probleme cu erecția? Dacă problema persistă mai mult timp, este nevoie de sfatul și ajutorul specialistului.

Cum îl sprijini când are probleme cu erecția: Discutați deschis despre această situație

Primul pas pe care trebuie să-l facă orice femeie într-o astfel de situație este să conștientizeze că partenerul de viață are o problemă. Cum îl sprijini când are probleme cu erecția? În această situație este recomandat să se creeze un mediu cât mai confortabil și deschis discuției, chiar dacă în prima fază bărbatul are tendința să refuze. Dincolo de a discuta deschis este foarte important să descoperiți posibilele cauze: pot fi de ordin fizic sau psihic. Trebuie luate în calcul eventualele tratamente medicamentoase pe care le urmează el dar și stresul de la locul de muncă.

Cum îl sprijini când are probleme cu erecția: Încurajează-l să meargă la specialist

Cum îl sprijini când are probleme cu erecția? Dacă partenerul de viață a încercat tot ce se putea, de la metode de relaxare, la discuții sincere, la un regim de viață sănătos și chiar la câteva zile de concediu și problemele de erecție persistă, înseamnă că trebuie încurajat să meargă la specialist.  

Loading...

Citește și

  • Fantezii erotice cu sex în masina

    Mașina este de foarte mult timp o necesitate, dar și un loc ideal pentru sex, preferat de foarte multe persoane. Deseori șoferilor le trec prin cap tot felul de fantezii erotice cu sex în mașină și nu ezită să le pună în practică ori de câte ori au ocazia.

  • Cuvinte care îi excita pe barbati

    Este cunoscut faptul că bărbaţii se excită atât vizual cât şi auditiv. Iată care sunt acele cuvinte care îi excită pe bărbaţi şi de ce este recomandat să le foloseşti în pat.

  • Amante celebre din istorie

    A fi amantă nu este tocmai demn și corect, dar se întâmplă ca foarte multe femei din diverse motive să-și asume acest statut. Unele dintre aceste amante celebre din istorie au iubit până la sacrificiu, altele fiindcă le plăcea pur și simplu acest stil de viață.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1