Cum îi spui soțului că nu ești mulțumită de viața sexuală

nemultumire_viata_sexuala.jpg

Cum ii spui sotului ca nu esti multumita de viata sexuala
Cum îi spui soțului că nu ești mulțumită de viața sexuală? Cu foarte multă înțelegere
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Ce e de făcut dacă nu ești pe deplin satisfăcută de partenerul de viață? La prima vedere, ar trebui să fie o chestiune simplă, însă se pare că nu este chiar așa. Cum îi spui soțului că nu ești mulțumită de viața sexuală? Important este să vorbești deschis cu el despre această problemă delicată și să încercați să o rezolvați împreună.

Unele femei se plâng de faptul că fac prea puțin sex și acest lucru nu le satisface. Cum îi spui soțului că nu ești mulțumită de viața sexuală? Când ești pregătită să îi transmiți partenerului de viață ce nemulțumiri ai din punct de vedere sexual, trebuie să o faci cu foarte mult calm.

Discută deschis despre această situație

Pentru ca totul să se desfășoare așa cum trebuie în intimitate, trebuie să învătați să comunicați și din punct de vedere sexual. Bărbații, din păcate, nu reușesc întotdeauna să intuiască ce își doresc iubitele lor în timpul actului sexual. Cum îi spui soțului că nu ești mulțumită de viața sexuală? Vorbește-i deschis despre ceea ce te nemulțumește, iar una dintre cele mai bune modalități este să îi arăți ceea ce îți place să ți se facă.

Arată-i că ești înțelegătoare

De cele mai multe ori, femeile nu prea au curaj să-i spună iubitului că nu se mai simt satisfăcute în pat. Cum îi spui soțului că nu mai ești mulțumită de viața sexuală? Atunci când ești pregătită să îi vorbești partenerului despre ceea ce nu-ți mai place în intimitate trebuie să o faci cu foarte multă înțelegere, să-l încurajezi ca în acest fel el să se simtă confortabil. Nu te sfii să-i ceri clar și răspicat ceea ce îți dorești din punct de vedere sexual, fiindcă doar în acest fel veți putea petrece împreună momente de

Nu trebuie să-ți fie frică

Este greu pentru o femeie să spună partenerului de viață adevărul în față, mai ales în probleme legate de sex. Se gândeşte că poate îi va răni sentimentele iubitului, că poate el se va supăra pe ea sau că poate o va acuza că ea este de vină, că nu a fost suficient de „bună la pat”. Cum îi spui soțului că nu ești mulțumită de viața sexuală? Începe prin a-ți face curaj. Nu te ajută cu  nimic frica. Partenerii de viață trebuie să discute deschis despre orice dorință, fără a se simțiți rușinați.

Loading...
 
 

Citește și

 • Fantezii cu sex pe plaja

  Se spune că fanteziile erotice ne îmbunătăţesc şi condimentează viaţa sexuală. Însă foarte puţine persoane au curaj să mărturisească cu sinceritate care le sunt cele mai ascunse vise. Iată care sunt cele mai interesante fantezii cu sex pe plajă care merită puse în practică.

 • Operatia de marire a feselor

  Tot mai multe femei apelează la operația de mărire a feselor pentru a avea un fund bombat și ferm. Deși există poibilitatea să își modeleze în mod natural fundul prin intermediul exerciților fizice, multe dintre ele apelează la chirurgie.

 • Cei mai frumoşi sâni naturali din lume

  Femeile care au sâni frumoşi ştiu să se pună în valoare, pot obţine mai uşor anumite beneficii şi pot realiza mult mai rapid ceea ce şi-au propus. Iată femeile care au cei mai frumoşi sâni naturali din lume.

 • Cea mai sexy lenjerie intimă pentru femei

  Lenjeria intimă are rolul de a pune în valoare feminitatea şi de-a oferi mai multă încredere femeii pe care o poartă. Iată care este cea mai sexy lenjerie intimă pentru femei care merită purtată.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1