Toate femeile trebuie să afle asta! Cum faci să îi spui iubitului ce fantezii ai

fante.jpg

cum sa ii spui iubitului ce fantezii ai
Oricare ar fi fanteziile vostre, este bine să învăţaţi să vorbiţi despre ele în cuplu
foto: 123RF

În viaţa oricărui cuplu, de cele mai multe ori, fanteziile rămân în stare latentă în subconştient, din cauza anumitor temeri. Din nefericire pentru cuplurile care nu găsesc o formă prin care să vorbească despre propriile fantezii sexuale, acestea ajung să fie trăite în afara cuplului, cu alte persoane.

Oricare ar fi fanteziile vostre, este bine să învăţaţi să vorbiţi despre ele în cuplu. Trebuie doar să găsiţi momentul potrivit, sau de ce nu, să creaţi acest moment. Sexualitatea este foarte importantă, din punct de vedere al sănătăţii fizice şi psihice, dar şi a stimei de sine. Sexul de calitate, vă ajută să vă încărcaţi sau să va descărcaţi, vă menţine tonusul psihic, putând fi un adevărat medicament. 

În cazul în care, consideraţi că fanteziile voastre sunt exagerate, apelaţi la ajutorul unui psiholog. Este foarte posibil, în spatele unor fantezii, să se ascundă tulburări de personalitate ce se pot agrava.

Dacă consideraţi că aveţi fantezii “normale”, dar nu găsiţi o cale de a comunica cu partenerul pe această temă, din nou, soluţia o reprezintă psihologul. Alături de acesta puteţi învaţa cum să comunicaţi corect ceea ce vă doriţi, fără să vă vulnerabilizaţi partenerul. În cuplu este permisă orice fantezie, asupra căreia au căzut ambii parteneri de acord.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1