Cum ar trebui să te comporţi într-o relaţie cu un bărbat mai tânăr

tanar.jpg

comporţi relaţie barbat mai tanar
Nu te purta cu el de parcă ar trebui să îl educi
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

De cele mai multe ori, relaţia cu un bărbat mai tânăr poate evolua cu uşurinţă spre complexe. Fie ai impresia că vei îmbătrâni şi el nu se va mai simţi atras de tine, fie îţi pasă prea mult de opiniile celor din jur.

Uită de toate aceste concepţii, dacă vrei să ai o relaţie frumoasă. Simte-te în largul tău, oferă-ţi câte un răsfăţ cosmetic periodic, pentru a printe încredere în tine, şi nu îi face pe plac chiar în tot ceea ce spune de teamă că te-ar putea părăsi. Plănuiţi tot felul de escapade romantice, deoarece astfel de ieşiri vă vor apropia şi vă vor da ocazia să vă cunoaşteţi dincolo de problemele de zi cu zi.

De asemenea, nu te purta cu el de parcă ar trebui să îl educi. Este normal să îţi doreşti să schimbi anumite lucruri la el, însă adoptă atitudinea potrivită, nu te transforma în părintele lui. Scopul este să îi arăţi că eşti sufletul lui pereche, nu să îi demonstrezi zilnic câte diferenţe există între voi. Un astfel de comportament îl va face să realizeze că, de fapt, s-ar potrivi mult mai bine cu o persoană care are vârsta apropiată de a lui.

Loading...

Citește și

 • Orgasmul despre care putine femei au auzit

  Este posibil să nu fi auzit pană acum de acest tip de orgasm, asta pentru că nu i s-a acordat atenţia cuvenită. Orgasmul vulvo- vaginal este uşor de atins, fie prin penetrare, fie prin stimulare orală sau manuală.

 • principala cauza a frustrarilor sexuale

  Deşi s-ar putea crede că prea puţină sau prea multă activitate sexuală poate fi principala cauză a frustrărilor sexuale, ei bine răspunsul este nu.

 • de ce sa nu iti ascunzi orientarea sexuala

  De ce să nu îţi ascunzi orientarea sexuală? Este bine de ştiut că orientarea sexuală face parte dintr-un domeniu pe care îl numim sexualitate. Mai departe sexualitatea este totalitatea caracteristicilor fiziologice şi psihologice care se referă la sex, relaţii sexuale şi însăşi fenomenul sexual.

 • Formele poate îmbraca gelozia la barbaţi

  Gelozia la bărbaţi poate îmbrăca mai multe forme care se dovedesc a fi adevărate provocări pentru parteneră. De la micile scene de gelozie care par inofensive, până la momentele în care femeia trebuie să renunţe să mai iasă cu prietenii ei sau să-şi viziteze familia, totul devine treptat de nesuportat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1