Cum alegi prezervativele?

cum_alegem_preyervativul.jpg

Cum alegi prezervativele
Cum alegi prezervativele? În funcţie de sortimente, calitate, arome.
Foto: Click!

Prezervativul este cea mai sigură metodă de protecţie împotriva unei boli cu transmitere sexuală sau a unei sarcini nedorite. Cum alegi prezervativele? În funcţie de cel care se potriveşte dorinţelor tale.

Acest mijloc de protecţie face parte din viaţa noastră şi ar trebui folosit de fiecare dată în timpul actului sexual. Cum alegi prezervativele?  În funcţie de sortimente, de calitate, mărime şi arome. Iată care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie să le ştii despre prezervative.

Cum alegi prezervativele: În funcţie de calitate

Nu se ştie niciodată când vei avea nevoie de un prezervativ şi din acest motiv trebuie să-l ai la îndemână mereu. Cum alegi prezervativele? Pentru a te bucura aşa cum trebuie şi a sta fără grijă în timpul actului sexual trebuie să achiziţionezi doar prezervative de foarte bună calitate. Este important ca înainte de a-l folosi să-l verifici cu foarte mare atenţie si să descoperi eventualele defecte de fabricaţie. Dacă se întâmplă să dai peste cea mai mică imperfecţiune, aruncă prezervativul şi înlocuieşte-l cu altul care este într-o stare perfectă.

Cum alegi prezervativele: După mărimea potrivită

Majoritatea bărbaţilor se lasă foarte greu convinşi să-şi pună prezervativul în timpul actului sexual. Motivul este unul cât se poate de simplu, nu ştiu să le aleagă pe cele potrivite ca dimensiune. Cum alegi prezervativele? Pentru a descoperi care îţi plac cel mai mult, încearcă cât mai multe tipuri de prezervative şi în funcţie de mărimea penisului îl alegi pe cel potrivit. Prezervativele care nu se potrivesc ca mărime organului genital se pot rupe, aluneca şi pot creea disconfort ambilor parteneri în timpul actului sexual.

Cum alegi prezervativele: După aromă

Pe piaţă există prezervative disponibile într-o mulţime de culori, arome şi texturi. Cum alegi prezervativele? În funcţie şi de dorinţa femeii, deoarece foarte multe dintre ele au o problemă în a face sex oral fără prezervativ şi din acest motiv cele cu diferite arome sunt preferate. Însă trebuie să ţineţi cont de un aspect foarte important, prezervativele cu arome au un miros plăcut, dar pot irita vaginul deoarece îi schimbă PH-ul cauzând infecţii.

Cum alegi prezervativele: După textură

Prezervativele pot avea diferite texturi: cu striaţii, nervuri, cute, puncte, toate concepute pentru a intensifica plăcerea în timpul actului sexual. De exemplu, prezervativele cu texturi pe exterior au rolul de a spori plăcerea pentru ca femeia să ajungă la orgasmul vaginal, iar altele sunt proiectate să intensifice orgasmul clitoridian. Prezervativele cu striaţii pe interior sunt destinate exclusiv plăcerii bărbatului.

 

Loading...

Citește și

  • Fantezii sexuale ale femeilor căsătorite

    Ca şi bărbaţii, femeile au fantezii sexuale la fel de bogate, iar dacă sunt folosite în mod constructiv chiar pot îmbunătăţi viaţa sexuală în relaţia de cuplu. Iată câteva dintre cele mai picante fantezii sexuale ale femeilor căsătorite.

  • Cât este de sigur este actul sexual în timpul sarcinii? Care sunt poziţiile indicate? Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele întrebări pe care le au viitorii părinţi după ce au aflat vestea cea mare. Citeşte articolul şi află mai multe despre acest subiect!

  • Curiozitati despre masturbarea la femei

    Masturbarea la femei a fost considerată mult timp un subiect tabu şi destul de ruşinos. Însă nu trebuie să mai luaţi în calcul aceste aspecte fiindcă intimitatea este un lucru privat de care trebuie să vă bucuraţi aşa cum ştiţi mai bine. Sunt foarte multe curiozităţi despre masturbarea la femei care merită luate în seamă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1