Cum află iubitul tău ce îți dorești în pat. Arată-i clar

confirmari.jpg

doreşte iubitul tău sex
Bărbatul are nevoie de confirmări şi răspunsuri din partea ta, pentru a se putea simţi bine
foto: 123RF

Orice bărbat îndrăgostit lulea de iubita sa cu siguranţă va fi implicat trup şi suflet de fiecare dată când face dragoste. Însă oricât de mult te-ar dori, are nevoie şi de confirmări şi răspunsuri din partea ta, pentru a se putea simţi bine.

Chiar dacă eşti mai comodă şi îţi plac poziţiile în care tu nu trebuie să te mişti prea mult, îi poţi arăta partenerului de viaţă că te simţi bine şi că se mişcă grozav prin atingeri, mângăieri, priviri sugestive, mişcări senzuale ale bazinului şi chiar cuvinte.

De asemenea, iubitului tău îi va plăcea să îl ghidezi discret către locurile care îţi provoacă maximă plăcere, să îi indici ritmul în care îţi doreşti să se mişte şi, câteodată, să preiei tu controlul, să îl domini.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • unul devidente semne nu te mai iubeşte

  La începutul relaţiei, el părea tot ce ţi-ai dorit în materie de sex. Ar fi fost în stare să nu doarmă două nopţi doar pentru a te face fericită, să te sărute şi să te mângâie până în zori. Acum, partidele de amor sunt tot mai scurte şi mai greu de obţinut, iar el pare să nu ia niciodată iniţiativa.

 • Masturbarea între tabu şi beneficii

  Foarte multe mituri circulă şi în ziua de astăzi despre masturbare. Este încă un subiect cu care nu ne simţim deloc confortabil şi pe care îl discutăm, dacă avem curaj, cu voce joasă şi ruşinaţi. Cu toate acestea studiile medicale încearcă să ne convingă că nu este cel mai rău lucru de pe lume, ba dimpotrivă.

 • Agresivitatea cuplu nu trebuie tolerat astfel comportament

  Fiecare cuplu are parte de perioade frumoase, dar şi de momente în care lucrurile nu merg bine, însă există anumite semne care îţi arată dacă ai langă tine persoana potrivită sau nu. Orice legatură care te afectează din punct de vedere psihic, emoţional sau fizic este o relaţie nepotrivită.

 • nefericită relaţia trebuie să faci nu te afecteze

  Nefericirea este cel mai simplu mod de a-ţi da seama dacă eşti captivă într-o relaţie "bolnăvicioasă". În timp ce majoritatea persoanelor se plânge că nu pot fi în compania partenerului de viaţă atât de mult pe cât şi-ar dori, tu nu ştii cum să faci ca să-l eviţi mai mult.