Cu ce ar trebui să se îmbrace o femeie în intimitate pentru a-şi înnebuni partenerul?

lenjerie.jpg

îmbrace o femeie în intimitate pentru a-şi înnebuni partenerul
Seducţia bărbaţilor nu constă doar în atingerea zonelor erogene, ci şi în purtarea unei lenjerii sexy
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Unele femei cred că reprezentanţii sexului puternic pentru a se excita au nevoie doar să le vadă dezbrăcate. Însă studiile în domeniu au demonstrat că lenjeria pe care acestea o poartă în momentele intime le poate stârni bărbaţilor apetitul erotic. Iată ce trebuie să facă o femeie în pat şi cu ce ar trebui să se îmbrace pentru a-şi înnebuni partenerul.

Seducţia bărbaţilor nu constă doar în atingerea zonelor erogene, ci şi în purtarea unei lenjerii sexy. Ceea ce porţi în dormitor are un impact major asupra apetitului sexual al iubitului tău. Poate că nu te-ai gândit până acum la acest lucru, dar bărbaţii nu prea sunt încântaţi de femeile care nu poartă lenjerie intimă.

Un alt aspect de care trebuie să ţii cont atunci când eşti cu partenerul tău este că dezbrăcarea poate deveni un act monoton înaintea unei partide de amor. Prin urmare, adio entuziasm şi dorinţă! De aceea, ar trebui să faci acest moment cât mai interesant. Nu arunca hainele imediat de pe tine, cu atât mai mult dacă porţi o lenjerie intimă care trebuie admirată, ci lasă-te dorită. Prelungeşte acest scenariu şi cu siguranţă iubitul tău va fi mult mai pasional în pat. Nu trebuie neapărat să faci striptease dacă nu te simţi în largul tău, ci doar să condimentezi puţin atmosfera.

În concluzie, o femeie care vrea să-şi împresioneze iubitul în dormitor nu trebuie să mizeze doar pe mişcările ei senzuale, ci şi cu felul în care se îmbracă.

Loading...
 
 

Citește și

 • penis curbat motiv de ingrijorare

  Nu este nimic anormal ca un bărbat să aibă penisul curbat. Dacă ai observat că şi partenerul tău de viaţă are penisul curbat nu ar trebui neapărat să te îngrijoreze, pentru că, după cum spun specialiiştii în domeniu, chiar există anumite avantaje pe care le conferă această formă a lui. Un penis curbat poate fi motiv de îngrijorare doar atunci când este curbat destul de mult sau când creează disconfort în timpul actului sexual.

 • rolul sexului în relaţia de cuplu

  Activitatea intimă are o mare însemnătate, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi şi din acest motiv nu trebuie neglijată. Pe de altă parte, rolul sexului în cuplu este de necontestat şi reprezintă o componentă de bază într-o relaţie.

 • şanse relaţie deschisă dureze

  Relaţia deschisă este una în care ambii parteneri au libertatea de a-şi da întâlnire şi cu alte persoane, chiar să întreţină şi relaţii sexuale. Pe de altă parte, această situaţie nu se potriveşte oricui şi cu atât mai puţin acelor persoane geloase şi posesive, care simt nevoia de stabilitate emoţională şi siguranţă.

 • riscuri relatii online

  Un risc foarte mare în ceea ce priveşte relaţiile online este acela de a cădea pradă celor certaţi cu legea. Din acest motiv, nu trebuie să ai încredere în spusele unor persoane cunoscute pe internet.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1