Convieţuirea înainte de căsătorie este necesară. Asiguraţi-vă că vă cunoasteţi partenerul

impreuna.jpg

Convieţuirea înainte de căsătorie este necesară
Convieţuirea înainte de căsătorie este foarte importantă, astfel încât tranziţia către mariaj să fie făcută cât mai natural
foto: 123RF

O căsnicie fericită se bazează, în primul rând, pe o prietenie foarte solidă şi pe încredere, înainte de orice altceva. De aceea, pentru a construi o relaţie de cuplu fericită pe termen lung trebuie să vă asiguraţi că fundaţia este sănătoasă, că vă cunoaşteţi partenerul din toate punctele de vedere. Imaginaţi-vă că el sau ea este ca un puzzle cu multe piese mici. Făceţi-vă un obicei din a mai descoperi câte o piesă în fiecare zi şi a vedea care este locul ei în imaginea finală.

Pentru a face acest lucru, convieţuirea înainte de căsătorie este foarte importantă, astfel încât tranziţia către mariaj să fie făcută cât mai natural. Intimitatea şi atracţia sexuală între parteneri sunt foarte importante, dar acestea sunt unele dintre ingredientele necesare şi nu cel de la care porneşte relaţia de prietenie.

În schimb, ceea ce este extrem de important, sunt respectul şi aprecierea pentru partener înainte de a ne decide să facem pasul. Acesta este unul dintre cele mai întâlnite motive care duc, în timp, la despărţiri.

Loading...

Citește și

 • Ce poţi să faci pentru a menţine relaţia de cuplu vie şi dinamică

  Pentru a menţine o relaţie de cuplu vie şi dinamică este nevoie de o străduinţă de fier din partea ta. Când laşi garda jos, partenerul tău îşi pierde interesul faţă de tine, faţă de relaţie, faţă de tot ceea ce a clădit împreună cu tine. Iată ce poţi face pentru a nu ajunge în această situaţie.

 • Lucruri interesante despre orgasmul masculin

  Orgasmul reprezintă pentru bărbaţi punctul culminant al plăcerii sexuale şi în acelaşi timp sentimentul de eliberare provocat de ejaculare, acesta având loc de obicei fie în timpul, fie la sfârşitul orgasmului. Această senzaţie intensă foarte plăcută atât din punct de vedere fizic cât şi mental survine în timpul raportului sexual, al masturbării sau câteodată chiar în mod inopinant, în timpul somnului.

 • Cum schimbă gelozia o persoană

  În doze mici şi controlate, gelozia este un sentiment firesc, pe care toţi oamenii îl trăiesc cel puţin o dată în viaţă. Odată scăpată de sub control, gelozia forţează limitele iubirii dintre doi parteneri, combinând egoismul cu lăcomia, instinctele primare şi teama ca într-un cocktail otrăvitor.

 • Doriţi să integraţi sexul oral în viaţa voastră intimă

  Nu cred că există persoană căreia să nu îi placă să i se facă sex oral. Această practică se presupune a fi una dintre cele mai plăcute feluri de manifestare a activităţii sexuale. Totuşi, unele persoane sunt private de această plăcere incredibilă din cauza multor motive. Partenerul lor poate fi timid, educaţia, complexele, dezgustul sau frica că nu ştiu ce trebuie făcut.