Controlul erodează și poate distruge relația de cuplu

controlul.jpg

Controlul erodează și poate distruge relația de cuplu
Oamenii care îşi controlează partenerii sunt nesiguri în privinţa capacităţii lor de a-şi satisface propriile nevoi
foto: 123RF

Relaţiile de dragoste nu ar trebui să însemne controlul unei alte persoane, ci, dimpotrivă, ar trebui să însemne libertatea completă şi respectarea deciziilor partenerului. Fiecare persoană are nevoi unice, iar cele mai bune relaţii sunt cele în care partenerii îşi îndeplinesc cele mai importante nevoi în mod reciproc.

Dacă aveţi impresia că partenerul vă controlează modul în care cheltuiţi banii, persoanele cu care ieşiţi în oraş, cu ce vă îmbrăcaţi sau ce alte decizii luaţi, ei bine, acesta este un semn că ar trebui să faceţi ceva în legătură cu acest lucru. Oamenii care îşi controlează partenerii sunt nesiguri în privinţa capacităţii lor de a-şi satisface propriile nevoi. Se tem că libertatea îl va ajuta pe partenerul lor să-şi dea seama că viaţa este mai bună în afara relaţiei.

Persoanele sigure sunt încrezătoare în capacitatea lor de a accepta nevoile celorlalţi; ele stiu că dacă partenerii lor le părăsesc, înseamnă că pur şi simplu aceştia nu erau cei mai potriviţi. Acest lucru ar putea fi dificil de acceptat la început, dar în cele din urmă, trebuie să vă gândiţi că există o persoană mai potrivită pentru dumneavoastră, oriunde în lume, iar sfârşitul unei relaţii reprezintă o uşă deschisă pentru o alta mult mai frumoasă şi fericită.

 

 

Loading...

Citește și

  • complicat este împaci bărbatul care ai divorţat

    În momentul în care simţi nevoia să te împaci cu fostul partener, trebuie să iei totul treptat. La prima vedere pare dificil de realizat, însă timpul le rezolvă pe toate. Într-adevăr, divortul nu este o experienţă frumoasă a vieţii, în special dacă desparţirea a fost una dificila. Nu iti pierde speranta. Gândeşte-te că multe cupluri s-au împăcat după o căsnicie eşuată, iar relatia lor a mers mult mai bine decat inainte.

  • Semnele dau înţeles el nu mai este potrivit pentru tine

    În momentul în care nu mai simţi nevoia ca partenerul de viaţă să îţi fie prea des în preajmă, iar atunci când te afli în prezenţa lui, lucrurile sunt tensionate, apar certuri şi vă simţiţi nemulţumiţi şi constaţi că eşti mult mai fericită fără el, înseamnă că lucrurile nu mai funcţionează aşa cum trebuie în relaţie.

  • orgasme in somn fenomen normal

    Orgasmul în somn este un subiect mai puţin discutat, deşi fenomenul este unul cât se poate de normal. Acesta nu apare în urma stimulării organelor genitale, ci este provocat doar de activitatea creierului, spun specialiştii. În articolul de mai jos aflaţi câteva lucruri neştiute despre el.

  • Atunci când te simți bine alături de persoana iubită, uiți complet de problemele de sănătate cu care te-ai putea confrunta după o noapte de dragoste. Iată care sunt cele mai comune greșeli pe care le poți face.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1