Contează sau nu mărimea penisului?

marimea.jpg

Conteaza sau nu marimea penisului
Chiar dacă anumitor reprezentante ale sexului frumos le place ca partenerul lor să fie bine dotat, mărimea joacă un rol secundar în plăcerea sexuală
foto: 123RF

Multe femei cred că "mai mare" înseamnă şi "mai bun". De fapt, satisfacţia sexuală nu are nicio legătură cu mărimea penisului, iar convingerea că mărimea contează nu va face altceva decât să îţi "impună" un anumit mod de gândire şi, implicit, să vă stânjenească în momentele intime, mai ales pe iubitul tau.

Chiar dacă anumitor reprezentante ale sexului frumos le place ca partenerul lor să fie bine dotat, mărimea joacă un rol secundar în plăcerea sexuală. Clitorisul, punctul G şi zona de la intrarea în vagin deţin rolul principal în obţinerea plăcerii. Ai putea avea un orgasm exploziv doar prin stimularea orală şi manuală.

Un penis prea mare poate aduce chiar probleme, indiferent de tipul de sex pe care îl practici. Cea mai gravă problemă? Ruptura vaginală, care constă în ruperea tegumentului de la intrarea în vagin şi ulterior, hemoragie. Aşadar, nu contează mărimea, ci tehnica.

 

Loading...

Citește și