Condiționarea și dorința de control nu fac bine relaţiei. Iată un sfat demn de luat în seamă

dorinta.jpg

Condiționarea și dorința de control nu fac bine relaţiei
Mult prea multe relații sunt bazate pe condiționare, pe reguli și limitări, iar asta nu face decât să destrame relația
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Mult prea multe relații sunt bazate pe condiționare, pe reguli și limitări, iar asta nu face decât să destrame relația. De ce? Pentru că partenerii își declară fericirea doar dacă celălalt se comportă într-un anume fel. Iar atunci când îi ceri celuilalt să facă și să fie într-un anume fel îi transmiți că nu e bun așa cum e, că trebuie reparat și că nu îl accepți.

Un sfat demn de luat în seamă este acela de a nu controla excesiv. Este important să conştientizăm că partenerul nostru de viaţă are nevoie de căldură, sprijin, iubire, înţelegere şi o comunicare sănătoasă. Lucruri de care avem nevoie cu toţii în viaţă, chiar dacă în grade diferite. Când încercăm să manifestăm prea mult control, apar tensiunile în cuplu, disconfortul pentru ambii parteneri şi extrem de multă frustrare. Iar acestea duc cu siguranţă la scăderea atractivităţii în ochii partenerului.

O atitudine permisivă şi înţelegătoare va demonstra partenerului tău nu doar că eşti o persoană echilibrată şi că îl accepţi pentru ceea ce este. Sentimentul de libertate, libertatea de a fi tu însuţi, este unul dintre cele mai puternice afrodisiace.

 

 

 

Loading...

Citește și

 • Atacţia puternică faţă de anumite persoane

  Uneori, întâlnim anumite persoane care ne taie respirația sau cu care avem o chimie puternică în spatele căreia părem să nu mai vedem nimic. Este dificil să spui „nu' unui astfel de partener și ne putem lăsa purtate de val. De multe ori, acest lucru se întâmplă sub cupola idealului relațional, al partenerului perfect: trebuie să existe chimie sexuală, trebuie să fie pasiune.

 • Lărgirea vaginului vieţi sexuale intense este un simplu mit

  Specialiştii sunt de părere că lărgirea vaginului ca urmare a unei vieţi sexuale intense este un simplu mit. Vaginul funcţionează ca un elastic, se întinde şi revine la forma iniţială

 • Secretele postului

  Abstinenţa sexuală conştientă reprezintă o metodă eficientă de antrenament în stăpânirea corpului şi a spiritului. Abstinenţa conştientă se reflectă în mod pozitiv asupra vieţii de cuplu, dacă există o dată limită pentru această întrerupere de activitate sexuală.

 • Ce este necesar să facem să menţinem dorinţa alături de acelaşi partener

  Dacă vrem să menținem dorința de-a lungul timpului alături de aceeași persoană, este foarte important să aducem un strop de necunoscut într-un spațiu familiar.Este important să ne dăm voie să-l vedem pe celălalt așa cum este el în realitate, nu așa cum ne imaginăm noi că este, conform proiecției noastre. Altfel spus, îi atribuim o imagine care, adesea, este o creație a propriei noastre imaginații, bazată pe propriul set de nevoi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1