Condiţiile minime pe care trebuie să le îndepliniţi atunci când practicaţi sexul anal

anal.jpg

sex anal igiena lubrifiant prezervativ conditii
Igiena este extrem de importantă atunci când practicaţi sexul anal
foto: 123RF

Sexul anal, deşi din ce în ce mai popular, nu este o activitate pe care să o bifezi fără a te asigura în prealabil că îndeplineşti câteva condiţii minime care să îţi permită să resimţi plăcere, dar şi care să te ferească de probleme serioase.

Folosirea lubrifiantului şi cea a prezervativului sunt esenţiale pentru ca experienţa să fie una fericită şi să nu se lase cu urmări care îţi pot pune sănătatea în pericol.

Igiena este extrem de importantă atunci când practicaţi sexul anal, având în vedere cât de sensibilă este această zonă a corpului. În primul rând este indicat să folosiţi prezervativ şi, în al doilea rând, nu uita că el trebuie schimbat înainte de a începe penetrarea vaginală, altfel vei transmite cu uşurinţă bacteriile din anus în vagin. De asemenea, este recomandat ca mâinile şi jucăriile sexuale folosite să fie curate.

Loading...

Citește și

 • barbati sex masturbare gandesc

  Cu siguranţă este imposibil să aflăm un răspuns exact, dar ceea ce se ştie este că atunci când bărbaţilor li s-a adresat această întrebare în cadrul unui studiu, 54% au declarat că se gândesc la sex de mai multe ori pe zi.

 • motivele pentru care barbatii refuza sa faca sex

  Femeile cred că reprezentanții sexului puternic au întotdeauna chef să facă sex și că sunt incapabili să refuze o partidă de amor. Însă, trebuie să aveți în vedere că lucrurile nu stau întotdeauna chiar așa. Sunt câteva situații care îi fac pe bărbați să nu își mai dorească să mai facă dragoste.

 • şanse relaţie deschisă dureze

  Relaţia deschisă este una în care ambii parteneri au libertatea de a-şi da întâlnire şi cu alte persoane, chiar să întreţină şi relaţii sexuale. Pe de altă parte, această situaţie nu se potriveşte oricui şi cu atât mai puţin acelor persoane geloase şi posesive, care simt nevoia de stabilitate emoţională şi siguranţă.

 • barbat doreste partida sex

  Ai o relaţie cu un bărbat care te împlineşte, cu care ştii că poţi discuta orice şi poţi experimenta cele mai picante fantezii. Totuşi, nu de puţine ori ai avut senzaţia că partenerul tău nu a fost pe deplin satisfăcut de partidele voastre de amor sau că şi-ar fi dorit ceva mai mult. Ei bine, în articolul de mai jos vei afla ce îşi doreşte un bărbat cel mai mult de la actul sexual.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1