Condamnată să nu facă sex!

Citeste tot despre: 

Îşi doreşte să facă sex. Câteodată, chiar recunoaşte că se urcă pe pereţi din cauza problemelor hormonale. O boală însă o terorizează pe Emily Day: teama morbidă de bărbaţi.

Emily Day are 26 de ani şi suferă de androfobie. Această boală psihică se manifestă printr-o panică ieşită din comun când are de-a face cu bărbaţi.

"M-a urmărit toată viaţa. Nu pot să-mi dau seama unde a început. Sunt încă virgină. Nu sunt lesbiană şi nici nu sunt sexual atrasă de femei. Mă uit cu poftă la poze cu bărbaţi şi îmi dau seama că arată bine. Dar dacă am ajunge faţă în faţă, ştiu că emoţia m-ar putea omorî", explică fata, pentru The Sun.

Fobia de acest fel apare în general după un abuz, dar nu şi în cazul lui Emily: "Nici un bărbat nu m-a rănit. Pur şi simplu mi-e frică de moarte de ei".

Emily pleacă din casă cu greu şi socializează cu dificultate. Prietenele vin la ea, tocmai pentru ca fata să nu se întâlnească la ele cu taţii lor sau cu alţi străini. "Sper ca într-o zi să întâlnesc pe cineva care să mă ajute să înving androfobia şi până la urmă să pot să mă mărit şi să am copii", mărturiseşte Emily.

O femeie din 150 milioane suferă de androfobie

Afecţiunea se manifestă prin frica morbidă faţă de persoanele de sex masculin. Acest fapt conduce la evitatea acţiunilor şi situaţiilor în care bărbaţii sunt implicaţi sau prezenţi. O femeie la 150 milioane suferă de această boală psihică.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1