Concentraţi-vă pe ceea ce merge în relaţie, nu pe ceea ce nu merge. Iată de ce

nu.jpg

Concentraţi-vă pe ceea ce merge în relaţie, nu pe ceea ce nu merge
Oamenii nesiguri vor căuta mereu lucruri care nu funcţionează în relaţiile lor
foto: Pixabay.com
Citeste tot despre: 

Relaţia perfectă nu există. Chiar dacă pare perfectă la început, s-ar putea să fie momente în care să nu fie aşa. Totuşi, imperfecţiunea este reală şi frumoasă. Calitatea sentimentului de fericire dintre două persoane va creşte direct proporţional cu acceptarea pe care o au unul faţă de celălalt şi invers proporţional cu intoleranţa şi aşteptările pe care le au. Ceea ce face o relaţie ideală este modul în care cele două persoane acceptă şi se confruntă cu imperfecţiunile pe care le întâlnesc.

Desigur, asta nu înseamnă că ar trebui să accepţi în viaţa ta pe oricine este dispus să te accepte, chiar dacă în mod evident nu este potrivit pentru tine. Totuşi, asta înseamnă că dacă mai sunt dificultăţi ocazionale în relaţiile pe care le ai, evită să tragi concluzii decisive că toată relaţia este rea. Nicio relaţie importantă nu va funcţiona fără nicio problemă tot timpul. Dacă mergi dintr-o extremă în alta atunci când vine vorba de calitatea şi echilibrul unei relaţii, rişti să dai de probleme. Vor fi dificultăţi însă tot îţi poţi concentra atenţia pe ceea ce merge mai bine. Oamenii nesiguri vor căuta mereu lucruri care nu funcţionează în relaţiile lor.

Atunci când apreciezi cât de speciali şi remarcabili sunt oamenii din viaţa ta, asta te va ajuta să intri într-o stare emoţională productivă. Aşa că observă care sunt punctele lor forte, bucura-te pentru reuşitele lor şi încurajează-ă să-şi îndeplinească obiectivele şi ambiţiile. Provoacă-i să fie cea mai bună variantă a lor. În fiecare zi, dă-ţi seama cât de extraordinari sunt.

 

Loading...
 
 

Citește și