Comunicarea intimă joacă un rol hotărâtor în buna funcţionare a unei relaţii

daa.jpg

Comunicarea intimă joacă un rol hotărâtor în buna funcţionare a unei relaţii
Comunicarea intimă joacă un rol hotărâtor în buna funcţionare a unei relaţii
foto: 123RF

Comunicarea intimă joacă un rol hotărâtor în buna funcţionare a unei relaţii. Ea sudează un cuplu şi îi ajută pe cei doi parteneri să îşi cunoască nevoile, dorinţele, plăcerile.

Dacă îţi doreşti să obţii tot ce-i mai bun de la relaţia ta şi să aveţi, atât tu, cât şi partenerul tău, parte de momente de neuitat în dormitor, trebuie să învăţaţi să vă exprimaţi dorinţele şi să vă manifestaţi în pat.

Oricât de sudat ar fi cuplul vostru şi oricât de multe partide de sex aţi consumat împreună, nu îl poţi face pe celălalt să ştie cum te simţi când faceţi dragoste dacă nu îi spui, dacă nu te manifeşti. Mişcările corpului, ritmul respiraţiei, sunetele de plăcere, toate sunt indicii utile pentru partener, fiindcă îl determină să insiste atunci când vede că este pe drumul „cel bun“ şi că te poate duce pe culmile plăcerii.

În acelaşi timp, specialiştii confirmă faptul că atunci când te manifeşti în timp ce faci dragoste creşte şi intensitatea plăcerii pe care tu o resimţi.

Loading...
 
 

Citește și

 • Dorinţa libertatea de a ne destăinui extrem de importante cuplu

  La începutul oricărei relaţii, avem o plăcere deosebită să povestim bărbatului din viaţa noastră tot felul de lucruri, dar şi să ascultăm poveştile lui. Sunt descoperiri pe care le facem despre acesta, simţim dorinţa de a-l cunoaşte mai bine, de a ne primi în intimitatea lui şi de a se simţi în largul său să se destăinuie.

 • Aspecte referitoare la sexualitatea masculină

  Încă mai există o mulţime de lucruri pe care nu le ştim despre sexualitatea bărbaţilor şi nu pentru că nu ar fi interesate, ci pentru că există o reţinere în abordarea unor astfel de subiecte. În articolul de mai jos, descoperiţi câteva aspecte referitoare la sexualitatea masculină, pe care ar trebui să le cunoască toată lumea:

 • Femeie care se uita la telefon

  Când se îndrăgostesc și se află la început de relație, partenerii doresc să își petreacă cât mai mult timp împreună. Starea pe care o simți atunci când te îndrăgostești creează dependență și este greu să poți să renunți la ea. Însă este extrem de important să vă acordaţi o oarecare libertate pentru a nu vă simţi încorsetaţi în relaţie

 • Un bărbat complexat de propria virilitate devine puţin dornic intimitate

  Din ce în ce mai mulţi bărbaţi suferă de anxietate de performanţă sexuală. Ei se tem că nu sunt capabili să-şi satisfacă pe deplin partenera în timpul partidelor de sex. Anxietatea sexuală de performanţă poate diminua dorinţa de a avea contact intim.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1