Comunicarea eficientă, secretul relaţiilor la distanţă

in.jpg

Comunicarea eficientă secretul relaţilor la distanţă
Relaţia la distanţă poate fi dificilă, dar are şi părţile ei bune
foto: 123RF

Relaţia la distanţă poate fi dificilă, dar are şi părţile ei bune. Pentru a păstra dragostea vie, partenerii implicaţi într-o astfel de relaţie au nevoie să comunice eficient pentru a compensa lipsurile provocate de distanţă.

Încercaţi să comunicaţi regulat şi creativ

Spuneţi-vă reciproc bună dimineaţa şi noapte bună în fiecare zi, aceasta este o necesitate. Mai întâi, încearcă să aduci la cunoştinţă partenerului viaţa şi evenimentele pe care le trăieşti, trimite-i din când în când imagini şi clipuri, prin acestea vei face cealaltă persoană să se simtă iubită şi să se simtă bine.

Evită comunicarea excesivă

Nu trebuie să fii prea insistentă şi posesivă, să îţi sun iubitul din oră în oră, să îl bombardezi cu mesaje şi să crezi că vei compensa astfel distanţa. Multe cupluri se comportă aşa, însă îşi fac mai mult rău decât bine. Chiar dacă vă aflaţi departe unul de celălalt, comunicarea excesivă nu e tocmai o idee bună.

Comunicarea este extrem de importantă, la fel şi timpul petrecut împreună, însă o atitudine disperată poate înrăutăţii foarte mult situaţia. Nu e vorba de a-l ţine sub observaţie pe celălalt, ci despre tachinarea la momentele potrivite. Dacă vreţi să trăiţi împreună, mai întâi trebuie să învăţaţi să trăiţi separat şi să comunicaţi eficient. Priveşte totul ca pe un test al iubirii şi tratează distanţa ca pe o experienţă care vă ajută să fiţi mai puternici împreună.

Loading...

Citește și

 • Metoda contraceptivă înşelătoare nu trebuie bazaţi ea

  Metoda calendarului este una dintre numeroasele măsuri de contracepţie pe care nici medicii ginecologi nu o recomandă din cauza riscului pe care îl implică. Ea se bazează pe identificarea cu exactitate a perioadei fertile a ciclului menstrual, perioadă în care femeia are cele mai mari șanse să rămână însărcinată.

 • Aceasta este poziţia preferată de bărbaţi

  Perfectă pentru începutul oricărei partide sexuale, pozitia Misionarul (şi, bineînţeles, variantele ei reinterpretate) este cea mai populară postură, dar şi una dintre cele mai dorite. Reprezentanţii sexului puternic recunosc că se simt perfect în această poziţie pentru că pot foarte bine să controleze ritmul şi tipul de penetrare.

 • complicată relaţia cu un bărbat divorţat

  În momentul în care începi o relaţie cu un bărbat divorţat ar fi indicat să vă întâlniţi mai rar la început. Nu grăbi lucrurile, ci ia-o treptat, ca să aveţi timp să vă cunoaşteţi. Cineva care a trecut de curând printr-un divorţ are foarte multe probleme de rezolvat, nu numai pe plan emoţional.

 • Semnul ndică bărbatul l-ai cunoscut nu este ceea ce crezi

  Ai cunoscut un tip care îţi place şi simţi că între voi ar putea fi mai mult. Începe să îţi trimită cu consecvenţă texte drăguţe dimineaţa şi seara în care îţi urează să ai o zi superbă şi apoi, pe la miezul nopţii, cele mai dulci vise din lume.