Comportamente pe care nu trebuie să le ai când eşti într-o relaţie

suparare.jpg

Comportamente pe care nu trebuie să le ai relatie
Sa-ţi plângi de milă şi să aştepţi ca iubitul tău să te consoleze de fiecare dată, pentru orice problemă inventată este calea sigură spre plafonare şi dezechilibru în relaţie
foto:123RF

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Oricât de puternice ar fi sentimentele pe care le are pentru tine, iubitul tău va claca la un moment dat dacă tu vei continua să fii în permanenţă morocănoasă, lipsită de chef şi nemulţumită de tine.

Stresul de la serviciu sau frustrarea kilogramelor în plus nu sunt un motiv care să justifice apatia zilnică. Dacă te confrunţi cu probleme, rezolvă-le, dacă blugii preferaţi nu îţi mai stau la fel de bine, lasă deoparte comoditatea şi străduieşte-te să revii cât mai repede la silueta perfectă.

Sa-ţi plângi de milă şi să aştepţi ca iubitul tău să te consoleze de fiecare dată, pentru orice problemă inventată este calea sigură spre plafonare şi dezechilibru în relaţie. Nu mai amesteca lucrurile şi asumă-ţi ceea ce ţi se întâmplă, dacă vrei să fii o femeie puternică şi împlinită.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • problema confrunta partenerii implicati in relatii serioase

  Legătura solidă, între două persoane care au sentimente una faţă de cealaltă, nu este deloc uşor de întreţinut, ci, dimpotrivă este nevoie de multă implicare, atenţie şi interes, pentru ca lucrurile să se desfăşoare cât mai bine şi pentru ca acea conexiune să reziste în timp.

 • Neintelegerile conflicte in relatia de cuplu

  Se pare că sexul într-o relaţie nu înseamnă întotdeauna fluturaşi şi plăceri infinite. Pe parcurs lucrurile se pot schimba, din diferite motive şi pot apărea tot felul de conflicte.

 • Tipul de sex considerat de unii atractiv

  Pentru mulţi oameni, noutatea reprezintă cheia unei vieţi sexuale împlinite. Şi asta poate însemna o altă persoană de fiecare dată. Acestora misterul li se pare incitant, iar posibilitatea de a nu mai întâlni niciodată partenerul de sex, le dă şansa de a se elibera de inhibiţii. Sexul ocazional le oferă posibilitatea de a adopta o nouă identitate sexuală de fiecare dată şi de a-şi împlini anumite fantezii fără teama de a fi respinşi.

 • sexul cu iubitul nu va mai satisface

  De-a lungul relaţiei de cuplu sunt destul de multe momente delicate în dormitor în care femeia trebuie să aibă curaj să preia iniţiativa. Este important ca acest lucru să se facă cu foarte multă finețe pentru a nu-i da senzaţia iubitului că ceva este în neregulă.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5