Comportamente care distrug plăcerea sexuală

moment.jpg

Comportamente care distrug placerea sexuala
Foarte multe femei tind să pună mai mult accentul pe felul în care se comportă sau se mişcă partenerul, decât pe ceea ce simt în timpul sexului
foto: 123RF

Anxietatea sau tracul de performanţă sexuală reprezintă o disfuncţie ce se manifestă prin nelinişte în momentul în care îţi doreşti să începi o activitate intimă. Acestă stare blochează cursul normal şi spontan al gândurilor şi simţurilor. Per total, când suferi de anxietate de performanţă sexuală, nu te poţi simţi în largul tău, în dormitor.

Anxietatea de performanţă sexuală este strâns legată de cât de multă pasiune, dăruire şi dragoste sunt implicate în actul sexual respectiv. O persoană care nu primeşte îndeajuns de multă afecţiune sau care are un partener stângaci, cu siguranţă va simţi o oarecare jenă şi rezervare faţă de momentele intime.

La fel vor păţi şi cei care au tendinţa să disece pur şi simplu momentele intime alături de partener. În mod voit, aceste persoane impart în secvenţe actul sexual, gândindu-se ce a fost bine şi ce nu, fiind veşnic nemulţumite. Un asfel de comportament distruge dorinţa sexuală. Foarte multe femei tind să pună mai mult accentul pe felul în care se comportă sau se mişcă partenerul, decât pe ceea ce simt în timpul sexului.

Aceste comportamente greşite sunt încă o dovadă a faptului că cel mai important organ erogen al omului este creierul, care influenţează foarte mult gândirea şi performanţa pe plan sexual.

Loading...

Citește și

 • impresioneaza seduce pe barbaţi la o femeie

  În primă fază, te gândești că tot ce vrea bărbatul de la o femeie este să fie frumoasă și să arate bine, însă aceste calități fizice nu sunt chiar ceea ce au ei nevoie. După mai multe statistici, s-a stabilit cam ce anume îi impresionează şi îi seduce pe bărbaţi la o femeie. Sunt câteva lucruri de care masculii țin cont.

 • masura satisfacţia sexuala influenţeaza activitatea profesionala

  Sexologii sunt de părere că sexualitatea influenţează buna dispoziţie a întregii societăţi, pentru că sexul te eliberează de stres şi devii mai tolerant, mai relaxat, mai puţin violent, mai fericit. Aşa că, satisfacţia vieţii de cuplu nu rămâne între cei patru pereţi ai dormitorului, ci îşi pune amprenta asupra întregii noastre vieţi sociale.

 • nu trebuie ignorăm activitatea sexuala

  Abstinenţa sexuală este asociată, uneori, cu privarea de dragoste, cu lipsa de afecţiune, fapt care favorizează apariţia stărilor depresive, de anxietate, de tristeţe şi de nervozitate.

 • unul dintre principalele motive pentru care un cuplu dureaz

  Unul dintre principalele motive pentru care un cuplu durează este acela că partenerii se respectă şi au încredere unul în celălalt, indiferent de ceea ce le oferă viaţa.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1