Comportamente ale femeilor care alungă toţi potenţialii parteneri

extrem.jpg

Comportamente ale femeilor alungă potenţialii parteneri
Bărbaţii atunci când intră într-o relaţie nu agreează anumite comportamente tipic feminine
foto: 123RF

Cei mai mulţi bărbaţi atunci când intră într-o relaţie nu agreează anumite comportamente tipic feminine. De exemplu, gelozia dusă la extrem, curiozitatea exagerată şi vorbitul non-stop sunt lucruri care nu sunt tocmai pe placul lor. Specialiştii în terapia de cuplu au identificat câteva situaţii care îi îndepărtează pe reprezentanţii sexului puternic de partenerele de viaţă. Iată ce acuză bărbaţii de obicei:

1. Cicăleala dusă la extrem

2. Gelozia

3. Restricţiile puse pentru petrecerea timpului liber, pentru hobby-uri, prieteni

4. Risipa financiară

5. Monotonia, rutina- vor întotdeauna ceva nou

6. Neîngrijirea partenerei. După ce intră într-o relaţie, cele mai multe femei au tendinţa de a se preocupa mai puţin de aspectul fizic

7. Infidelitatea

8. Lipsa comunicării

 

Loading...
 
 

Citește și

 • loc inedit partida sex aer liber

  În momentul în care fanteziile nu îţi dau pace, nu mai sta pe gânduri, părăseşte confortul din dormitor şi condimentează-ţi viaţa intimă cu ingrediente de calitate. Dacă îţi doreşti de ceva vreme să încerci o partidă de sex în aer liber, află că parcarea este un loc inedit.

 • Activitatea fizică zilnică îmbunătăţeşte viaţa sexuală

  Cei care fac sport regulat au un nivel mai ridicat al dorinţei sexuale şi pot atinge mult mai repede orgasmul, ceea ce duce garantat la o viaţă intimă extrem de satisfăcătoare. Aşadar, activitatea fizică zilnică este strâns legată de succesul în pat.

 • Calitatea relaţiei cuplu impact major vieţii sexuale femeilor

  Calitatea relaţiei de cuplu are un impact semnificativ asupra calităţii vieţii sexuale a unei femei. Atunci când o reprezentantă a sexului frumos nu se simte iubită, respectată şi apreciată de partenerul de viaţă, ultimul lucru la care se va gândi şi pe care îl va dori este să facă dragoste.

 • cauzele lubrifierii insuficiente

  Din ce în ce mai multe femei se confruntă cu acest disconfort atunci când fac dragoste. Din diverse motive, vaginul nu mai este capabili să se lubrifieze natural pentru a permite o desfăşurare armonioasă şi satisfăcătoare a actului sexual. Din păcate, această situaţie poate transforma momentul intim într-un adevărat calvar pentru femeie.