Complexele sunt caracteristice tuturor tipurilor de femei. Afectează relaţia de cuplu?

sji.jpg

Complexele caracteristice tututror tipurilor de femei
Complexul legat de felul în care arată este pe departe cel mai răspândit complex în lumea femeilor
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Femeile vor fi întotdeauana nemulţumite de modul în care arată. Tendinţa de perfecţiune este uneori justificată, însă atunci când ea este exagerată poate determina schimbări comportamentale care dăunează în relaţia de cuplu.

Complexul legat de felul în care arată este pe departe cel mai răspândit complex în lumea femeilor. Presiunea socială şi standardele de frumuseţe adesea ireale promovate de mass-media transformă multe doamne în fiinţe veşnic nemulţumite de corpul lor. De exemplu, uneia nu-i place nasul, alteia corpul, alteia ochii, alteia sânii.

Pe primul loc în topul aşa ziselor defecte se află celulita, ceea ce le face să aibă faţă de partener o atitudine de inhibare: vor face sex doar cu lumina stinsă şi nu le va permite atingerea anumitor zone. Sânii, fie că sunt mari sau mici, creează o serie întreagă de complexe. Femeile, care au o problemă de acest fel, vor evita anumite poziţii în pat, de teamă să nu li se observe defectul. Excesul ponderal şi un corp fără formă duc la o creştere a neîncrederii şi nesiguranţei în propria feminitata.

Toată această stare nu face decât să frustreze bărbatul de ceea ce el vrea. Atâte timp cât el îşi doreşte să fie cu tine, iar tu îţi “creezi complexe”, se va ajunge la stări de confuzie, deoarece se presupune că el te place aşa cum eşti.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Lucruri interesante despre himen considerat garanţia virginităţii

  Trebuie să recunoaştem: fiecare dintre noi l-a avut şi l-a pierdut la un moment dat. Cele mai multe dintre noi am fost convinse că l-am pierdut odată cu primul contact sexual şi pierderea virginităţii.

 • femeie insarcinata

  Cele mai multe temeri şi griji legate de sexul în timpul sarcinii sunt inutile. Multe cupluri pot continua să aibă o relaţie sexuală sigură şi plină de satisfacţii şi în timpul sarcinii. Cheia este o bună comunicare între parteneri şi medicul ginecolog pentru a evita orice complicaţie.

 • lucruri interesante despre durata unui act sexual

  Mereu au existat discuţii legate de timpul care trebuie acordat unei partide de sex pentru ca ambii parteneri să fie satisfăcuţi pe deplin. Însă durata normală a unui act intim depinde în mare măsură de fiecare cuplu în parte.

 • Practica ajuta garantat îmbunătăţeşti viaţa sexuală

  Nu întotdeauna ai nevoie de lumânări şi nici de cine romantice pentru a-ţi îmbunătăţii viaţa sexuală. Considerată de unii o artă, de alţii o disciplină ce trebuie învăţată, yoga este o practică indiană străveche, caracterizată prin meditaţie şi exerciţiu fizic, ce poate îmbunătăţii considerabil activitatea intimă, flexibilitatea corpului, poate reduce semnificativ stresul şi poate, în general, ameliora starea de sănătate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1