Cine face sex mai bine, femeia sau bărbatul? Răspunsul unor bisexuale

cuplu_in_pat_sex_shutterstock.jpg

cuplu sex
Și bărbații, și femeile fac sex foarte bine, dar în moduri foarte diferite
foto: Shutterstock

Unul dintre cei mai populari vloggeri de pe Youtube, Arielle Scarcella, a adus laolaltă câteva bisexuale în încercarea de a răspunde la o întrebare spinoasă. Cine face sex mai bine, femeia sau bărbatul? Răspunsurile femeilor au fost cel puțin interesante.

Cine face mai bine sex oral? Femeia!

Cine trece mai repede la fapte, fără a avea nevoie de un întreg arsenal de jucării sexuale? Bărbatul!

Cine își folosește mai eficient degetele? Categoric, femeia!

Cine are o voce mai sexy în pat? Categoric, bărbatul!

Și totuși, răspunsul la întrebarea principală este ceva mai nuanțat. ”Și bărbații, și femeile sunt foarte buni, în moduri foarte diferite”, au căzut de acord bisexualele intervievate.

Loading...
 
 

Citește și

  • Drumul spre plăcere poate deveni o corvoadă pentru swingeri. Vorbim despre cuplurile de români care-şi schimbă partenerii sexuali în cluburile de profil din Capitală. De teamă să nu fie recunoscuţi de ­vreun apropiat, majoritatea se codesc mult înainte de a intra în locul cu pricina.

  • sex

    O femeie în vârstă de 42 de ani este acuzată de uciderea soțului ei, prin înjunghiere. Declarațiile prin care aceasta încearcă să se apere sunt de-a dreptul halucinante, mai ales că ea susține că bărbatul s-a înjunghiat singur, mergând în direcția cuțitului.

  • elena ceausescu partide sex inregistrate

    În timpul regimului comunist, România era o țară săracă și sumbră. Oamenii mâncau „cu porția”, însă Nicolae și Elena Ceaușescu trăiau regește, deși se afișau drept modești. Se plimbau cu Dacia, dar aveau o colecție de mașini luxoase și o serie de vicii extravagante. De abia după Revoluție, românii au aflat cum arăta casa lui Ceaușescu din Primăverii și cum trăiau, de fapt, cei doi soți, dar și protejații acestora.

  • O imagine a unui manual de Educaţie sexuală pentru elevii de clasa a IV-a a creat numeroase controverse în mediul online. În cartea care probabil nu va trece de Ministerul Educaţiei şi nu va ajunge în şcolile din România se descriu secvenţe explicite de sex.