Ciclul menstrual influențează apetitul sexual

dorinta.jpg

Ciclul menstrual influențează apetitul sexual
Femeile spun că există o perioadă (sau perioade) în timpul ciclului menstrual lunar când simt o mai mare dorinţă sexuală
foto: 123RF

Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos spun că există o perioadă (sau perioade) în timpul ciclului menstrual lunar când simt o mai mare dorinţă sexuală.

Cu toate acestea, este curios faptul că diverse femei se simt cel mai excitate sexual în perioade diferite ale menstruaţiei. Unele dintre ele spun că asta se întâmplă cam la jumătatea menstruaţiei, adică în perioada ovulaţiei, iar altele spun că se întâmplă înainte de menstruaţie sau în timpul ei.

„De fapt, nu există nici un motiv fiziologic pentru a nu face sex sau a nu vă masturba în timpul menstruaţiei. Unele femei spun că de fapt orgasmul diminuează durerea şi grăbeşte tot procesul menstrual”, a spus Paul Jenner în cartea sa „Sex ca la carte”.

Aşadar, sexul practicat în perioadele menstruale rămâne o preferinţă personală, influenţat de cât de abundent este fluxul menstrual şi, desigur, de percepţia celor doi parteneri asupra sângerării apărute în contextul unui act intim.

Loading...

Citește și

 • nu faceţi luaţi o pauză în relaţie

  O pauză în relaţie nu este sfârşitul lumii şi nu este echivalentă cu despărţirea, chiar dacă uneori se ajunge şi în acel punct. Dimpotrivă, este foarte posibil ca legătura voastră să fie şi mai strânsă după ce treceţi peste această provocare. Totul ţine de cum te foloseşti de timpul pe care aţi hotărât să îl petreceţi separat. În articolul de mai jos, aflaţi ce greşeli trebuie evitate atunci când alegeţi să luaţi o pauză în relaţie..

 • Sexul zgomotos, preferat de majoritatea bărbaţilor

  Sexul zgomotos este unul dintre preferatele bărbaţilor. Persoanele care se exprimă în pat la maximum demonstrează că se simt cu adevărat bine în timpul actului intim.

 • Genul relaţie nu va avea niciodată viitor

  Atunci când într-o relaţie doar unul cedează, iar celălalt are întotdeauna dreptate, sau în cele mai multe situaţii, câştig de cauză, vorbim despre un raport inechitabil între parteneri, tresătură ce nu are nimic în comun cu fericirea în relaţie.

 • Ce trebuie să spui ca să cucereşti o femeie

  Pentru a-i spune lucrurile potrivite femeii pe care vrei să o cucereşti, ar trebui să o cunoşti destul de bine, ca să nu o dai în bară. Sunt, totuşi, câteva direcţii care nu dau greş cu nicio reprezentantă a sexului frumos.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1