Cicăleala, motivul numărul unu care-i face pe bărbaţi să fie nemulţumiţi de relaţie

cearta.png

Cicăleala motivul numărul face pe bărbaţi nemulţumiţi de relaţie
Multe studii au arătat faptul că cicăleala este motivul numărul unu care-i face pe bărbaţi să fie nemulţumiţi de relaţia în care sunt implicaţi
foto: 123RF

Multe studii au arătat faptul că cicăleala este motivul numărul unu care-i face pe bărbaţi să fie nemulţumiţi de relaţia în care sunt implicaţi. Nu-ţi mai cicăli partenerul de viaţă. Ţine minte că acesta nu trebuie să facă lucrurile aşa cum crezi tu şi în ordinea pe care o consideri “normală”, iar cicăleala nu va face decât să înrăutăţească situaţia.

Asta nu înseamnă că în momentul în care ceva te deranjează să nu îi spui partenerului. Ci este foarte important cum o spui şi mai ales, să nu îţi creezi un obicei din a te lega tot timpul de lucruri minore şi lipsite de importanţă.

Aşadar, nu fi cicălitoare şi pe cât posibil, evită să aduci în discuţii greşelile din trecut. Ce s-a întâmplat în trecut nu ţine de domeniul prezentului, aşa că nu are rost să îţi aduci aminte de acele momente.

De foarte multe ori rezolvi mai multe cu un compliment decât cu un reproş, iar dacă iubitul tău te va găsi tot timpul nervoasă şi deranjată de ceva, se va îndepărta de tine din ce în ce mai mult. Încearcă să fii relaxată şi să ai o atitudine pozitivă, fii dispusă să discuţi deschis despre probleme într-o manieră care să nu îl pună pe parteneri într-o postură defensivă.

 

Loading...

Citește și

 • Femeile barbaţii prieteni

  Să aibă o relaţie platonică şi să socializeze fără să se implice şi sexual? Ei bine, răspunsul este la fiecare dintre noi.

 • comportament îndeparteauă barbaţi

  Cele mai multe femei, în momentul în care întâlnesc un bărbat pe gustul lor, se entuziasmează foarte tare şi se comportă ca atare, dându-i acestuia foarte multă atenţie. Astfel, ele nu ezită să îl caute destul de des, prin sms-uri, telefoane sau pe tot felul de site-uri de socializare.

 • înseamnă iubirea după 40 de ani

  Ce înseamnă iubirea după 40 de ani şi cum se simte ea? Stabilitatea, încrederea şi devotamentul sunt cuvintele care definesc perfect relaţiile la această vârstă.

 • barbaţii greşeli pat cele mai frecvente

  Bărbaţii se cred adesea invincibili în pat şi au impresia că nu greşesc cu nimic când vine vorba de satisfacerea partenerelor.Tocmai din dorinţa de a fi cât mai buni sau din exces de zel, reprezentanţii sexului puternic au tendinţa de a da rateuri în momentele cele mai intime. Iată câteva dintre cele mai frecvente greşeli pe care le fac bărbaţii în materie de sex.