Cheia pentru a menţine încrederea într-o relaţie este ca ambii parteneri să fie deschişi

minc.png

Cheia pentru a menţine încrederea într-o relaţie este ca ambii parteneri să fie deschişi
O relație de cuplu reușită presupune o încredere nezdruncinată între parteneri
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

La baza oricărei relaţii de dragoste stă încrederea. Iar cheia pentru a încuraja şi a menţine încrederea într-o relaţie este ca ambii parteneri să fie deschişi. Multe persoane susțin că minciunile „nevinovate” sunt acceptabile, dar chiar și acestea trebuie evitate. O relație de cuplu reușită presupune o încredere nezdruncinată între parteneri.

Ține seama de faptul că, mai devreme sau mai târziu, adevărul iese la iveală. Oricât de neînsemnate par, minciunile au totuși un impact puternic. Acestea constituie una dintre cele mai grave greșeli pe care le putem face când suntem într-o relație de cuplu. Dacă ești prins spunând minciuni aparent nevinovate, partenerul tău poate începe să bănuiască că ascunzi secrete mult mai grave. Minciunile reprezintă un semnal de alarmă. Este firesc să vrei să te distanțezi de partenerul tău după ce v-ați certat. Dacă ești înțelept, poți avea multe de câștigat dacă îți acorzi puțin timp de gândire.

În acest mod, poți evita să îi spui partenerului tău niște vorbe care îl vor supăra și pe care le vei regreta mai târziu. Dacă însă ții secretul prea mult timp, acesta o să sufere oricum. Partenerul va simți că îl ignori și că nu valorează mult pentru tine. Cel mai mare risc pe care ţi-l asumi atunci când minţi, este acela de a fisura relaţia, de a pierde încrederea partenerului şi totodată, chiar şi pe el.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1