Cele mai șocante experiențe sexuale ale femeilor: "Am avut orgasm după 10 ani de mariaj"

sex.jpg

sex
Mai multe femei au dezvăluit cele mai ascunse fantezii sexuale
Foto Getty

Atunci când sunt întrebate de viața lor sexuală, femeile pot avea replici cu adevărat extraordinare. Autoarea Wendy Jones a intervievat 24 de femei pentru a scrie cartea "The Sex Lives of English Women"/"Viața sexuală a englezoaicelor".

După cum relatează TheSun.co.uk, fiecare dintre femeile intervievate au dat răspunsuri surprinzătoare și au dezvăluit cele mai ascunse detalii despre fanteziile și experiențele lor sexuale. 

"Încerc să găsesc aplicația perfectă pentru sex" 

smartphone.jpg

smartphone
Foto Getty

Lola (23 de ani) nu a avut niciodată cu adevărat un iubit, dar a experimentat o mulțime de partide de sex cu diverși tineri întâlniți pe rețelele de socializare. 

"Am avut relații intime cu un băiat, dar niciodată cu un iubit. Prima dată, a fost când aveam 15 ani; am întâlnit un băiat pe Messenger care se numea Alan sau ceva de genul. Îmi plăcea. Avea 17 ani, dar eu am mințit în legătură cu vârsta mea. Am mers acasă la el unde a fost pentru prima dată când am sărutat un băiat. după o săptămână am fost iar la el acasă unde mi-a arătat penisul. am crezut că urma să facem sex, dar el a spus: «Ești virgină, deci n-am să fac nimic în acest sens. Doar voi exersa pe tine». Așa că am exersat, dar nu ne-am mai întâlnit apoi." Lola a continuat să aibă astfel de aventuri; la 15 ani și-a pierdut virginitatea, dar nu a avut niciodată o relație serioasă. 

"Anumitor bărbați le plac femeile «cu greutate»" 

Ariel, care cântărește mai bine de 127 de kilograme, consideră că faptul că e supraponderală nu îi afectează deloc viața sexuală. 

Ea merge într-un local special pentru oamenii "cu greutate" - "For Big Girls" - unde anumitor bărbați le plac femeile supraponderale. "Greutatea mea nu afectează felul în care fac sex". Totuși recunoaște că nu poate să practice anumite poziții sexuale. 

"Mi-au trebuit zece ani de mariaj pentru a avea orgasm" 

orgasm.jpg

orgasm
Foto psychologytoday.com

Charlotte (43 de ani) este asistentă medicală și îi place sexul pe roluri cu soțul său, David. 

"Mi-au trebuit - asta e puțin jenant - zece ani de căsătorie pentru a descoperi cum să am un orgasm adevărat. Asta pentru că nu m-a învățat cum. După doi sau trei ani de mariaj m-am gândit: «Trebuie să fie ceva mai mult de-atât». Am întrebat niște prietene: «Cum îți dai seama dacă ai orgasm?». Ele mi-au răspus: «Se întâmplă ceva în capul tău - este ceva mintal»". Desigur au mai trecut mulți ani, iar Charlotte tot nu se simțea satisfăcută. A întrebat și alte prietene. "Trebuie să-ți creezi singură plăcere, trebuie să te cunoști pe tine însăți." 

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

  • O producătoare de televiziune a lucrat ani de zile alături de bărbaţi şi a realizat că mulţi habar nu au multe lucruri când vine vorba de sexualitatea unei femei. Ea a decis să scrie o carte în care a adunat sfaturi pentru bărbaţi pentru ca aceştia să se descurge mai bine în pat. Iată opt secrete importante despre sex pe care orice femeie ar vrea să le spună iubitului.

  • miscari secrete pentru o partida de sex oral incendiara

    De fiecare dată când îi faci sex oral iubitului trebuie să-i dai senzația că organul lui genital este cel mai important în acel moment. De aceea, sexul oral nu ar trebui să fie considerat o obligaţie pentru nici o femeie, ba din contră, trebuie să fie o plăcere.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1