Cele mai sălbatice locuri să-ţi faci de cap cu ea/el. Ţie unde îţi place?

Citeste tot despre: 

Toată lumea are fantezii când vine vorba de locul unde să faci sex. Fie că e vorba într-o încăpere sau în natură, mintea lui sau a ei nu are limite. Iată câteva locuri "sălbatice" unde ar trebui să experimentezi:

1. În vestiarele de la sala de gimnastică

După ce ai tras tare de fiare şi ai alergat ore în şir pe bandă, mutaţi-vă de pe banca din saună la duş. Sunteţi amândoi obosiţi, dar gata să prindeţi al doilea val. Fata va trebui să aducă şi proteinele.

2. Într-o librărie

CLIIMA20110902_0030_1.jpg

Cele mai bune locuri unde să faci sex (foto izismile.com)

Toate acele răftuleţe, culoarele dintre cărţi, şi ritualul aşezatului cărţilor pe raft cu scăriţa vă oferă un cadru excelent de a vă face treaba. Trebuie doar să găseşti secţiunea cea mai puţin căutată pentru a avea linişte. Luaţi-o ca pe o pauză de la învăţat.

3. Într-o limuzină

CLIIMA20110902_0031_1.jpg

Cele mai bune locuri unde să faci sex (foto izismile.com)

Dacă ai de gând să o faci în maşină, va trebui să-ţi găseţti una mare şi confortabilă. Cea mai ieftină opţiune este pe bancheta din spate a unei camionete sau a unei limuzini dacă preferi luxul. 

4. Într-o toaletă publică

CLIIMA20110902_0032_1.jpg

Cele mai bune locuri unde să faci sex (foto izismile.com)

Până nu faci sex într-o toaletă publică nu eşti om. În timp ce celelalte locuri sunt mai mult sau mai puţin dificil de atins, aceasta este un ritual al "ciocnirii".

5.În baia unui avion

Fiind la mii de metri altitudine, te va fec să te simţi ca făcând parte din elită. Condiţiile nu tocmai încăpătoare te vor face să apelezi la creativitate, dar vei găsi cu siguranţă mai multe soluţii. Mulţi dintre îndrăgostiţi apelează la acest mic "flirt" pentru a face zborul mai plăcut.

6. Afară, sub duş

Este de mii de ori mai plăcut să-ţi faci de cap afară, în natură, sub un duş, decât în baie sub duş. Veţi beneficia de adierile vântului de vară, o combinaţie de fierbinte, rece, sălbăticie şi umezeală.

7. În faţa unei aule

8. Într-un balcon, deasupra oraşului

CLIIMA20110902_0033_1.jpg

Cele mai bune locuri unde să faci sex (foto izismile.com)

 Ce ar putea fi mai frumos decât o privelişte de sus? Iubita ta este goală în faţa ta, arcuindu-se pe grilajul balconului.

9. Pe un teren de fotbal/baseball

CLIIMA20110902_0034_1.jpg

Cele mai bune locuri unde să faci sex (foto izismile.com)

10. Într-un lift


Aerosmith avea dreptate cu melodia "Dragoste în lift"Vedeţi să nu fie instalate camere şi să nu faceţi prostia pentru a vă bloca. Asta ar stârni o alarmă şi vă va strica mica "petrecer". Apăsaţi doar butoanele pentru anumite etaje imediat ce aţi ajuns la unul.

11. Pe biroul şefului


Loading...