Cele mai mari greşeli pe care le fac femeile după o decepţie

barbat.jpg

greseli femei deceptie
Unele femei după o decepţie se cufundă în muncă şi se sălbăticesc
foto:123RF

Nu există femeie care să nu fi trecut cel puţin o dată printr-o despărţire. În acel moment parcă totul se opreşte în loc şi totul în jur îţi aminteşte de persoana pe care ai iubit-o.

Într-adevăr, nu este o situaţie peste care să poţi trece foarte uşor, mai ales dacă a fost o dragoste adevărată, dar asta nu înseamnă că viaţa nu merge mai departe. În articolul de mai jos, aflaţi ce greşeli fac cele mai multe femei după o decepţie.

Se izolează

Şi nu mai dau şansa altor bărbaţi decât după nişte criterii bine stabilite. Este o atitudine greşită fiindcă la un moment dat vi se va face dor de perioada asta de libertate, veţi suspina după ea şi veţi regreta poate că nu aţi folosit-o să cunoaşteţi cât mai mulţi oameni, să le aflaţi poveştile, să vă apropiaţi de ei.

Îl acceptă pe primul venit

Sau, din contră, se întorc la fostul, doar de frică să nu rămână singure. În general, o mare greşeală, este să luăm decizii ghidate de această teamă care nu are voie sub nicio formă să ne conducă viaţa. 

Se cufundă în muncă şi se sălbăticesc

Este o capcană în care se pică foarte uşor, dar asta nu înseamnă că te vei simţi mai bine. Nu trebuie să stai până târziu la serviciu, bucură-te de viaţă la maximum, socializează, ieşi cu prietenele în oraş, la un film, la o piesă de teatru, la concerte. Este important ca în această perioadă de suferinţă sufletească să nu stai să-ţi plângi de milă, ba din contră, trebuie să-ţi umpli timpul cu tot felul de activităţi plăcute şi relaxante.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1