Cele mai frecvente minciuni spuse persoanei iubite

minte.jpg

Cele mai frecvente minciuni spuse persoanei iubite
Una din minciunile cele mai frecvente, pe care jumătate dintre bărbaţi şi o treime dintre femei o recunosc, este aceea referitoare la locul unde se află
foto: 123RF

Partenerii de viaţă cred de multe ori că îşi pot da seama când sunt minţiţi sau ignoră anumite indicii, din dorinţa de a crede că sunt fericiţi şi că au o relaţie perfectă.

Într-un final, fiecare îşi va prinde persoana iubită minţind. De cele mai multe ori, va fi ceva nesemnificativ, dar, în timp, poate evolua în ceva mult mai serios, cum ar fi infidelitatea. Orice minciună între doi parteneri de cuplu provoacă o suferinţă greu de îndurat pentru unii.

Una din minciunile cele mai frecvente, pe care jumătate dintre bărbaţi şi o treime dintre femei o recunosc, este aceea referitoare la locul unde se află. Bărbaţii mint în general că stau mai mult la muncă, pentru a ieşi la bere cu prietenii, iar femeile pentru a sta mai mult timp prin magazine sau cu prietenele.

Aşadar, ne putem minţi partenerul cu privire la mici lucruri care l-ar deranja, cum ar fi motivele unei întârzieri sau motivele pentru care am uitat să ţinem o promisiune. Câteodată, o mică minciună este de preferat în locul unui adevăr neplăcut (cum ar fi că partenerul de viaţă s-a îngrăşat) şi chiar partenerul vrea de fapt să nu-i spui în faţă adevărul neplăcut.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1