Cele mai frecvente greşeli pe care le fac bărbaţii în pat

Cuplu.jpeg

Cuplu
Din dorinţa de a fi cât mai buni sau din exces de zel, reprezentanţii sexului puternic au tendinţa de a da rateuri în momentele cele mai intime
Foto: Shutterstock
Citeste tot despre: 

Bărbaţii se cred adesea invincibili în pat şi au impresia că nu greşesc cu nimic când vine vorba de satisfacerea partenerelor.Tocmai din dorinţa de a fi cât mai buni sau din exces de zel, reprezentanţii sexului masculin au tendinţa de a da rateuri în momentele cele mai intime. Iată câteva dintre cele mai frecvente greşeli pe care le fac bărbaţii în materie de sex.

Se grăbesc

Actele sexuale cu un preludiu scurt sau chiar inexistent înseamnă pentru femeie o pierdere de timp, iar partenerii sunt astfel văzuţi drept amanţi nepricepuţi. O reprezentantă a sexului frumos trebuie să fie stimulată înaintea actului în sine atât pentru a evita durerea, cât şi pentru a intensifica plăcerea.

Nu acordă suficient timp stimulării clitorisului

Mulţi bărbaţi cred că orgasmul este doar rezultatul penetrării. Ceea ce nu ştiu ei este că 70% dintre femei au orgasm datorită stimulării clitorisului. Dacă aceştia ar acorda suficientă atenţie acestui punct erogen, femeile ar fi extrem de fericite.

Îi puteţi oferi plăcere unei femei cu degetul, cu limba sau cu tot felul de jucării sexuale speciale pentru clitoris. Sau puteţi, pur şi simplu, să o întrebaţi cum îi place să fie stimulat clitorisul. Unora le place contactul direct, pentru altele, aşa ceva este prea  intens. Dacă este prea sensibilă, masaţi zonele laterale ale clitorisului, pentru a-l lubrifia şi pentru  a o excita.

Se compară prea mult cu performanţele altora

Unii bărbaţi au idei preconcepute cu privire la cât de des ar trebui să facă sex. Orientându-se după ce aud de la alţii ei ajung să se simtă prost sau chiar nefericiţi în relaţie. Tind să se compare cu ceilalţi despre care cred că au parte de sex mai mult, mai bun şi mai des.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Cuplu

  Când vorbeşti despre o relaţie bazată pe o dragoste oarbă, vorbeşti de fapt despre o relaţie în care lucrurile nu stau chiar aşa cum ar trebui. Există cazuri şi cazuri, însă de cele mai multe ori este vorba de alegerea greşită a partenerului, din cauza diferenţei de pregătire profesională, intelect, statut financiar, dar mai ales a nepotrivirii de caracter sau comportament.

 • hormonii de care depind secreţiile vaginale

  Secreţiile vaginale depind de hormonii estrogeni secretaţi de ovare. Un număr optim de estrogeni va da o lubrifiere normală. Glandele Bartholen, glande cu funcţie secretorie, situate la intrarea în vagin sunt cele care îţi eliberează lubrufiantul natural.

 • parfum cu feromoni arma seductie

  Dacă viaţa ta sentimentală nu este aşa cum ţi-ai dorit, specialiştii te sfătuiesc să schimbi abordarea şi să încerci chiar şi un parfum cu feromoni. Produsele de acest tip promit îmbunătăţirea imaginii în faţa bărbaţilor, acţionând ca un afrodisiac puternic. Substanţele respective au rolul de a te transforma într-o persoană de care reprezentantii sexului puternic îşi vor dori să se apropie.

 • Când apar orgasmele în somn la femei

  Chiar dacă reprezentanţii sexului puternic sunt cei mai vizaţi când vine vorba de orgasme în timpul somnului, află că şi femeile pot avea parte de un astfel de privilegiu. Chiar nu ţi s-a întâmplat niciodată să visezi că ai orgasm şi de fapt să ai şi în timp real? Să te trezeşti transpirată, puţin extenuată, cu o respiraţie sacadată şi cu impresia că ai avut un vis extrem de real?

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1