Cele mai cunoscute motive pentru care bărbaţii fug de relaţiile stabile

per.jpg

Cele mai cunoscute motive pentru care bărbaţii fug de relaţiile stabile
Niciun bărbat nu se va simţi în largul său dacă îl vei condiţiona să îţi petreacă timpul liber doar cu tine
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

De ce fug unii bărbaţi de relaţiile stabile? Cel puţin o dată în viaţă, fiecare femeie s-a lovit de această problemă: ea vrea, el nu vrea o relaţie stabilă!

Nevoia de afecţiune, de siguranţă şi de încredere reprezintă un imbold pentru a începe o relaţie alături de persoana care te atrage. Însă, există bărbaţi care evită să se implice într-o relaţie, preferând să stea singuri.

Nu vor să le fie invadat spaţiul personal

Niciun bărbat nu se va simţi în largul său dacă îl vei condiţiona să îşi petreacă timpul liber doar cu tine. Sau dacă îi vei taia aripile, făcându-l să se simtă ca într-o cuscă. Indiferent dacă va avea sentimente reale sau nu pentru tine, dacă nu îi vei da spaţiu, se va îndepărta si va pleca din viaţa ta.

Vor să profite din plin de oportunităţile oferite de celibat

Odată ce sunt conştienţi că pot avea parte de experienţe sexuale fără obligaţii, care le conferă plăcerea şi afecţiunea de care au nevoie, fără a le cere implicare afectivă directă, unii bărbaţi sunt tentaţi să rămână singuri pentru a putea profita din plin de oportunităţile oferite de celibat.

Totodată, pe măsură ce înaintează în vârstă, persoanele de sex masculin devin conştiente că, pentru a susţine o familie, este necesar ca ei să muncească mai mult, să îşi asume anumite decizii şi să lupte pentru a dobândi un statut social cât mai apreciat de cei dragi.

Toate acestea se transformă într-o sarcină colosală, copleşitoare pentru caracterele masculine mai slabe, înzestrate cu puţină determinare şi încredere în forţele proprii, de aceea, adesea, aceştea au nevoie de o susţinere feminină constantă, care să îi motiveze să progreseze şi să se maturizeze.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1