Cele mai cunoscute cauze care fac ca sexul să devină dureros pentru bărbaţi

durere.jpg

cauze care fac ca sexul să devină dureros pentru bărbaţi
Spre deosebire de femei, la bărbați cauzele care duc la apariția senzației dureroase sunt mai ușor de depistat
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Din păcate, şi bărbaţii se confruntă cu dureri în timpul sexului, care netratate cauzează frustrări severe. Din acest motiv, este bine să apeleze la medicii specialişti pentru a identifica cauza.

Deși situațiile sunt mai rare, unii reprezentanţii ai sexului puternic pot să resimtă neplăcere în momentele cele mai intime. Spre deosebire de femei, la bărbați cauzele care duc la apariția senzației dureroase sunt mai ușor de depistat. De cele mai multe ori, durerea poate să apară dacă prepuțul este prea strâmt în timpul erecției, dar și dacă există o iritație sau o infecție la nivelul organului genital.

De asemenea, disconfortul mai poate să fie cauzat de lipsa de lubrifiere sau dacă bărbatul suferă de o afecțiune a pielii ce se manifestă și în zona penisului. Specialiștii în urologie susțin că aceştia mai pot avea dureri în timpul actului sexual și dacă au probleme ale prostatei sau dacă întâmpină dificultăți în momentul ejaculării.

Loading...

Citește și

 • Problemele de erecţie pot pune la grea încercare partenerii, fie că este vorba de viaţa de cuplu sau de sănătatea bărbatului. Află din rândurile următoare care sunt factorii care pot duce la apariţia problemelor de erecţie, dar şi cum poţi preveni astfel de neplăceri!

 • Tipul de relaţie partenerii ajung mai repede la despărţire

  Suntem pregătiţi sau nu, viaţa ne aduce tot felul de situaţii pe care trebuie să învăţăm să le gestionăm. Iubirea este considerată o binecuvântare, dar vine şi momentul, mai puţin plăcut, în care cei doi parteneri îşi spun adio. Iată tipul de relaţie în care partenerii ajung mai repede la despărţire.

 • fac cuplurile pentru a avea o viaţă sexuală echilibrată relaţie fericită

  Orice cuplu îşi doreşte să aibă o relaţie armonioasă şi fericită şi dacă, se poate, să dureze o viaţă întreagă. Dar ca acest lucru să se întâmple, cei implicaţi trebuie să-şi îndrepte mereu atenţia către celălalt prin iubire şi afecţiune şi pentru o mai bună conectare fizică şi emoţională.

 • Cea mai mare greșeală pe care o fac femeile în relații

  Nicio relaţie nu este perfecă şi foarte rar se întamplă ca două persoane compatibile să se întâlnească şi să se înţeleagă întru totul. Însă, uneori, femeile ajung să îşi îndepărteze partenerii fără să vrea şi să îşi saboteze relaţia prin acţiuni care pentru ele pot părea justificate, dar care pe ei îi fac nefericiţi. Iată care este cea mai mare greşeală pe care o fac femeile în relaţii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1