Cele mai ciudate fetişuri sexuale. Iată ce îşi doresc unele persoane în dormitor

fetis.jpg

fetis ciudat sex dormitor
Fetişul este atracţia inexplicabilă pentru un obiect, un lucru sau o anumită parte a corpului fără de care unele persoane nu se pot excita
foto:123RF

Imaginaţia umană nu are limite, iar acest lucru este valabil şi în privinţa fetişurilor sexuale, unele dintre acestea fiind de-a dreptul infiorătoare.

Fetişul este atracţia inexplicabilă pentru un obiect, un lucru sau o anumită parte a corpului fără de care unele persoane nu se pot excita. În articolul de mai jos, aflaţi care sunt cele mai ciudate fetişuri pe care unii chiar le pun în practică.

Asfixiofilia

Este unul dintre cele mai periculoase fetişuri. Este atât de periculos încât orgasmul ar putea să se transforme în moarte. Asta pentru că în timpul actului sexual persoana care are un astfel de fetiş doreşte să fie strangulată în aşa fel încât să i se oprească fluxul de sânge şi oxigen exact în momentul orgasmului, numai pentru a avea unul mult mai intens.

Mecanofilia

Nu mai este nici un secret că cei mai mulţi bărbaţi au o obsesie pentru maşinile lor, însă unii dintre ei o duc la extremă. Astfel că sunt atraşi sexual de motociclete, automobile, elicoptere sau aeroplane.

Somnofilia

Un fetiş inocent, care se poate regăsi în multe dintre fanteziile şi dorinţele unui cuplu: atingerea orgasmului prin mângâieri erotice asupra unei persoane care doarme sau este pe punctul de a se trezi. Acest fetiş are şi efect invers, multe persoane preferând să fie cele trezite din somn cu astfel de mângâieri.

Dacrifilia

Este un fetiş oarecum cuminte, dar la fel de pervers. Excitaţia se întâmplă la vederea lacrimilor altor persoane care se află în suferinţă emoţională. În cuplu această formă de fetiş este tradusă prin inducerea unor suferinţe partenerului care să îi provoace plânsul. Astfel că dacrifilia poate fi considerată o formă de sadism.

Spectrofilia

Înseamnă atracția față de fantome, iar cei care au acest fetiș cred cu siguranță în existența lor. Ei povestesc că în momentul în care stau singuri într-o cameră, dintr-o dată le percep pe fantome ca fiind în preajma lor, nu văd nimic, dar simt cum sunt atinși, cum se așează cu greutatea peste ei și este o senzație de plăcere care se mișcă prin tot corpul.

 

 

loading...
Loading...

Citește și

 • tipul de barbat preferat de femei

  Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos sunt, de fapt, atrase de atitudinea bărbatului și nu de felul în care acesta arată. Trebuie să fie cu picioarele pe pământ, să nu-şi dea foarte multă importanţă şi care poate iubi cu responsabilitate.

 • Pozitiile care pot provoca fractura de penis

  Probabil că vă întrebaţi în ce constă fractura de penis, din moment ce osul este absent? Erecţia este provocată de circulaţia intensificată la nivelul organului genital. Dacă penisul este îndoit brusc şi cu forţa, trauma poate cauza o aşa numită "fractură",în care sunt avariate cele două cilindre care intră în alcătuirea penisului.

 • calitatea vietii iubirii parteneri intimitate

  Structura emoțională a unui cuplu se bazează şi pe sexualitate. Atunci când facem dragoste, corpurile noastre găsesc un limbaj comun prin intermediul mângâierilor, al atingerilor şi al senzațiilor deosebit de plăcute pe care le simţim.

 • cat de importanta este compatibilitate in cuplu

  Unii cred că persoanele total diferite manifestă o atracţie imposibil de explicat unele faţă de celelalte. Alţii sunt de părere că trebuie să ai măcar un punct comun cu cel de lângă tine pentru a putea vorbi despre acea chimie inexplicabilă care transformă doi oameni în suflete pereche.