Cele mai bune poziții pentru sex în lift

sex_lift.jpg

sex lift pozitii sexuale risc sex oral
Dacă vă gândiți să încercați poziții și locuri noi, lasă dormitorul și experimentează sexul în lift.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Există două lucruri după care bărbații sunt înnebuniți: sex și risc. Iar când cele două se întâlnesc, fii sigură că iubitul tău este în al nouălea cer. Deci, dacă vă gândiți să încercați poziții și locuri noi, lasă dormitorul și experimentează sexul în lift.

Cele mai multe lifturi moderne nu sunt tocmai spații intime, așa că, pentru a te asigura că nu se uită nimeni la voi, ai grijă ca liftul să nu aibă camere de supraveghere, să nu aibă geamuri care să dea afară sau să fie echipat cu sistem de alarmă care se poate activa din exterior. Când ai parte de sex în lift, trebuie să te aștepți să vezi multe fețe iritate atunci când ieșiți din ascensor... doar oamenii au stat după voi minute în șir. Așa că șterge-ți zâmbetul de satisfacție de pe chip și prefă-te furioasă și tu. Ca și când ar fi fost defecțiunea de la lift, nu provocată de voi.

Poziția „cățărătoarea”

Chiar dacă vorbim de un spațiu foarte mic, asta nu este neapărat un inconvenient. Așa aveți ocazia să fiți mult mai intimi unul cu altul, iar partenerul își va demonstra puterea, căci asta presupune să te susțină pe tine, care te cațeri, evident, pe el. Ei bine, dacă iubitul este mai firav, iar tu ai flexibilitate, poți să îți sprijini un picior pe pereții liftului. Iar dacă vrei să o faci pe vitează, le poți ridica chiar pe amândouă. Penetrarea este rapidă, iar senzația intensă.

Află care sunt cele mai bune poziții pentru sex în lift pe clickpentrufemei.ro

 

Cât sex să faci pe zi. 5 beneficii uimitoare ale unei partide de amor
Top 5 poziții sexuale de încercat în mașină

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1