Cele mai bizare metode contraceptive

fecundare.jpg

fecundare, spermatozoizi, ovul, metoda contraceptiva, contraceptie
În trecut, se credea că dacă femeile îşi ţin respiraţia spre finalul actului sexual, îşi vor provoca un strănut, iar lichidul seminal va fi împins în exterior.
www.clicksanatate.ro

Din dorința de a evita o sarcină nedorită, femeile au apelat la fel și fel de metode care au promis să le ajute în această privință.

Teama de a deveni părinte într-un moment în care nu îți dorești te poate împinge la gesturi necugetate. Astfel , că metodele bizare de contracepție au existat încă din cele mai vechi timpuri.

În Grecia, de exemplu, acum câteva sute de ani exista crezul unui ginecolog conform căruia dacă femeile își vor ține respirația spre finalul actului sexual, își vor provoca un strănut și astfel lichidul seminal nu va ajunge în vagin.

Tehnica a fost pusă în aplicare însă din păcate nu a avut rezultatul scontat.

Până și în ziua de astăzi cea mai sigură metodă contracepțivă rămâne prezervativul și abstinența.

Buretele cu lămâie

O altă idee trăznită este reprezentată de zeama de lămâie îmbibată pe un burete și apoi introdus în vagin pentru o perioadă.

Ideea ce bază a acestei metodă constând în faptul că aciditatea lămâii va evita o posibilă sarcină. Această metodă, la fel ca și cea de mai sus s-a dovedit a fi un adevărat fiasco.

Află pe Clicksanatate.ro ce alte metode contraceptive inedite au fost folosite de-a lungul timpului!

Mituri despre răceală

Iată de ce trebuie să iei acum propolis!

Loading...

Citește și

  • Fiecare vârstă are caracteristicile ei. Drept urmare, trebuie să ţii cont de acest aspect şi când vrei să alegi o metodă contraceptivă.

  • Pilulele contraceptive sunt o metodă sigură de a preveni sarcinile nedorite, însă, pe de altă parte, pot afecta sănătatea prin efectele adverse pe care le au. Află care sunt acestea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1