Cele mai amuzante nume de poziţii. “Foraj pentru petrol”, preferata cuplurilor

distractiv.jpg

cele mai amuzante nume de pozitii
Dacă simţi că monotonia începe să se instaleze la tine în dormitor, înseamnă că a venit momentul să aduci un suflu nou partidelor de amor
foto:123RF

În articolul de mai jos, vă sugerez câteva poziţii cu nume amuzante, care vă va condimenta viaţa sexuală. Iată ce recomandări avem pentru tine!

Ursuleţii koala îmbrăţişaţi

Femeia îngenunchează lângă pat, apoi se întinde peste el. Bărbatul, stând tot în genunchi, o penetrează prin spate.

Tocuri înalte

Este una dintre poziţiile în picioare. Partenerii stau faţă în faţă şi este o anticipare excitantă a acţiunii principale dacă vă ia valul, să spunem, în bucătărie sau undeva în aer liber. Se numeşte “Tocuri înalte” deoarece, în funcţie de înălţimile celor doi, femeia trebuie să fie de obicei mai înaltă şi să poarte tocuri înalte(fără nimic altceva pe ea). Chiar dacă picioarele femeii sunt larg desfăcute, poate fi dificil pentru partenerul ei să o penetreze şi ajută mult dacă ea pune un picior în jurul mijlocului bărbatului. Ajută de asemenea dacă te sprijini de ceva.

Foraj pentru petrol

Este o ipostază care îţi dă sentimentul de libertate. Femeia stă pe umeri. Adică, din poziţia întinsă pe spate, îşi ridică mai întâi picioarele şi apoi şoldurile până când spatele este vertical. Se poate menţine în această ipostază ţinând mâinile mai în spate de o parte şi de alta a capului. Apoi îşi desface picioarele pentru ca bărbatul să poată sta între ele.

Câinele tomnatic

Amândoi staţi în genunchi şi în mâini în poziţia inversă unul faţă de celălalt. Bărbatul îşi mişcă penisul între picioarele partenerei atât cât se poate şi apoi îl introduce. Este nevoie de un penis de mărime medie şi funcţionează cel mai bine cu un bărbat înalt şi o femeie mai scundă. Adaptarea acestei poziţii pentru sex cu penetrare prin spate este ceva cu care femeile sunt obişnuite, dar pentru bărbaţi poate fi noutate. Bărbatul are parte de aceeaşi senzaţie de deschidere ca şi femeia. La femeie, există o presiune puternică pe punctul G, deoarece totul se petrece pe fondul tensiunii sexuale. Amândoi vă puteţi stimula unul pe celălalt în zona genitală sau vă puteţi întinde pe spate ca să vă simţiţi unul pe altul.

 

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5