Cel mai sexual organ este creierul. Pe el trebuie să-l excităm

Creier.jpg

Creier
Deşi multe persoane cred că organele sexuale sunt doar cele reproductive, cel mai sexual organ este creierul
Foto: pixabay.com

Deşi multe persoane cred că organele sexuale sunt doar cele reproductive, cel mai sexual organ este creierul. Pe el trebuie să-l trezim, să-l excităm. Şi nu vorbim aici de jucării sexuale, ci de noutate. Creierul nostru vrea noutate pentru a fi mereu şi mereu curios. Dacă în dormitor ne prezentăm tot timpul cu acelaşi „repertoriu“, e ca şi cum am da în fiecare zi partenerului nostru aceeaşi mancare.

Nimeni nu vrea aşa ceva. Trebuie să facem un efort să schimbăm câte ceva. Să venim tot timpul cu ceva nou: o coafură, un parfum, poate o glumă nouă sau o lenjerie mai sexy. E valabil şi pentru bărbaţi. Şi ei trebuie să fie curaţi, în formă. Şi să ne cosmetizăm deopotrivă exteriorul şi interiorul. Să fim inteligenţi şi stimulanţi pentru cel sau cea pe care al ales-o să ne stea alături. Să avem şi mintea în formă bună, să avem ce povesti şi să fim agreabili.

Căsnicia e minunată, dar cere efort şi sacrificii. Şi efortul principal nu e cel din dormitor, ci dinafara acestuia. Bineînţeles, efectele cele mai vizibile sunt în aşternut, dar ce se întâmplă acolo, este un efect, nu o cauză. Aşadar, să nu confundăm efectul cu cauza. Sexul, în sine, calitatea sau absenţa lui, nu este motivul principal de divorţ. În schimb, agresivitatea, amărăcinea, înstrăinarea, indiferenţa, abuzul, da.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1