Cel mai important lucru pe care şi-l doresc femeile de la partenerii lor

cuplu.jpg

cuplu
Iubirea este cea mai importantă într-o relație
foto: pixabay.com
Citeste tot despre: 

De cele mai multe ori, bărbaţii consideră că femeile îşi doresc de la ei lucruri materiale cum ar fi bani, maşini sau vacanţe luxoase. Ei bine, aflaţi că lucrurile nu stau chiar aşa.

Cel mai important lucru pe care şi-l doresc femeile este să fie iubite. Reprezentantele sexului frumos se simt iubite atunci când se simt pe primul loc în viaţa partenerului. Atunci când se simt mai importante decât serviciul lui, prietenii, colegii, mama lui.

Atunci când o femeie simte că este pe un loc secund în lista priorităţilor partenerului de viaţă sau, atunci îşi va construi un zid de apărare, care să o protejeze emoţional, se va retrage şi nu îşi va mai vedea bărbatul ca pe o persoană care să îi merite încrederea şi căruia să îi încredinţeze vulnerabilităţile. Când nu se simte în siguranţă şi iubită de bărbatul ei, atunci va începe să îşi nege nevoia de a fi iubită sau, mai rău, o va căuta în altă parte.

Indiferent cum s-ar întâmpla, dinamica relaţiei va avea de suferit şi de multe ori se va sfârşi chiar. Prin urmare, ca o femeie să se simtă iubită, este esenţial ca ea să se simtă pe primul loc în lumea bărbatului ei.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1