Cel mai important factor care afectează orice relaţie de cuplu este lipsa comunicării

com.jpg

factor afectează orice relaţie de cuplu lipsa omunicare
Chiar şi după căsătorie, multe cupluri nu reuşesc să vorbească deschis despre dorinţele şi nevoile fiecăruia
foto: 123RF

De-a lungul timpului, s-a constatat că lipsa comunicării sincere şi deschise este problema celor mai multe relaţii serioase. Din păcate, chiar şi după căsătorie, multe cupluri nu reuşesc să vorbească deschis despre dorinţele şi nevoile fiecăruia.

Ce trebuie să faci în această situaţie pentru a nu întâmpina probleme majore în relaţie? Ei bine, partenerul tău nu îţi poate citi gândurile, aşa că încearcă să îi spui mereu ceea ce îţi doreşti. Dacă tu vei face asta, îl vei influenţa şi probabil va face şi el acelaşi lucru.

În plus, încercaţi să fiţi atenţi când discutaţi despre ce vă doriţi, inclusiv din punct de vedere sexual şi să schimbaţi dinamica relaţiei. Un cuplu poate avea parte de o relaţie de calitate dacă există o bună comunicare. Şi nu uitaţi! Sexul este unul dintre ingredientele cele mai importante intr-o relatie de lunga durata, dar sunt sigură că stiaţi asta. Iar lipsa activătăţii intime duce la acumularea unor frustrări greu de gestionat.

 

Loading...

Citește și

 • Analiza medicală recomandată femeilor indiferent vârstă

  Testul Papanicolau (denumit şi PAP) este un test de rutină, care trebuie făcut de orice femeie. Este recomandat în general femeilor cu vârste peste 30 de ani, însă pentru depistarea timpurie a oricărei afecţiuni ale cervixului şi colului uterin, orice reprezentantă a sexului frumos, indiferent de vârstă, trebuie să facă acest test cel puţin o dată pe an, ideal fiind la fiecare 6 luni.

 • Cele mai frecvente greşeli comise de femei în intimitatea casei

  Vrem, nu vrem, după un timp, ajungem sa ne neglijăm partenerul de viaţă şi ne concentrăm pe lucruri mai puţin interesante, chiar şi atunci când suntem în intimitatea casei. În articolul de mai jos aflaţi care sunt greşelile comise de femei acasă şi care, în timp, pot afecta relaţia.

 • Relaţiile la locul de muncă reală provocare

  Relaţiile de iubire la locul de muncă pot fi o reală provocare pentru cei implicaţi. Pe de altă parte, nimeni nu se poate opune dragostei, indiferent de locul în care apare. Cu toate acestea, în multe situaţii, relaţiile la locul de muncă nu sunt văzute cu ochi buni şi reprezintă un subiect delicat şi greu de manageriat. Însă ele pot avea şi anumite avantaje.

 • motive pentru care bărbaţii iubesc femeile mature

  Deşi ai crede că cei mai mulţi bărbaţi preferă doar femeile foarte tinere, se pare că cei care ştiu ce vor de la viaţă sunt atraşi îndeosebi de femeile mature şi experimentate. De ce se întâmplă acest lucru? În articolul de mai jos, află care sunt calităţile acestor femei, pe care reprezentanţii sexului puternic le adoră.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1