Cei mai frumoşi sâni naturali din lume sunt adorați de milioane de oameni

hepta_56sani_naturali0574.jpg

Cei mai frumoşi sâni naturali din lume
Femeile cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume întotdeauna au ştiut cum să cucerească bărbaţii
Foto: Click!

Femeile care au sâni frumoşi ştiu să se pună în valoare, pot obţine mai uşor anumite beneficii şi pot realiza mult mai rapid ceea ce şi-au propus. Iată femeile care au cei mai frumoşi sâni naturali din lume.

Click! Îţi face un top cu femeile care au cei mai fumoşi sâni din lume

Cei mai frumoşi sâni naturali din lume: Charlize Theron

charlize_theron_-_reindeer_games_dc_-_2_1.jpg

Cei mai frumoşi sâni naturali din lume
Charlize Theron: Are cei mai frumoşi sâni naturali din lume
Foto: Reindeer Games

Este o actriţă americană din Africa de Sud, câştigătoare a premiului Oscar. În 2007, a primit din partea revistei Esquire distincţia Sexiest Woman Alive. Ediţia din mai 1999 a Playboy a publicat fotografii nud a lui Theron, făcute la începuturile carierei sale de model. Cunoscuta actriţă are cei mai frumoşi sâni naturali din lume. În anul 2005 a primit aprecieri pozitive precum nominalizarea pentru Golden Globe ca cea mai bună actriţă pentru interpretarea sa din drama „North Country”.

Cei mai frumoşi sâni naturali din lume: Halle Berry

halle_berry_-_swordfish_-_1_3.jpg

Cei mai frumoşi sâni naturali din lume
Halle Berry: Este considerată femeia cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume
Foto: Ap

Este o actriţă americană şi fost model. În 2002 ea a gâştigat Premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă pentru performanţa sa din filmul” Monsters Ball”, până în prezent fiind prima şi unica femeie de origine afro-americană care a câştigat un Oscar pentru rolul principal.

Cei mai frumoşi sâni naturali din lume: Jennifer Lawrence

jennifer_lawrence_ap120320155712.jpg

Cei mai frumoşi sâni naturali din lume
Jennifer Lawrense: Are cei mai frumoşi sâni naturali din lume
Foto: Ap

La vârsta de 20 de ani, Jennifer devenise a doua cea mai tânără actriţă vreodată nominalizată la Premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă. La 22 de ani a primit prima dată premiul Oscar pentru rolul principal din comedia „Silver Livings Playbook” în anul 2012. Se numără printre femeile cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume.

Cei mai frumoşi sâni naturali din lume: Miley Cyrus

miley_cyrus_spl878377_001.jpg

Cei mai frumoşi sâni naturali din lume
Miley Cyrus: Face parte din categoria femeilor cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume
Foto: Ap

Deşi avea doar 12 ani când a apărut prima dată în lumina reflectoarelor, Miley Cyrus a reuşit să devină rapid cunoscută în întreaga lume. De-a lungul timpului, s-a zvonit că ar fi apelat la ajutorul chirurgilor plastici pentru a-şi retuşa anumite imperfecţiuni. Cântăreaţa se numără printre femeile cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume.

Cei mai frumoşi sâni naturali din lume: Rihanna

rihanna_spl773667_001.jpg

Cei mai frumoşi sâni naturali din lume
Rihanna: Este una dintre cele mai controversate cântăreţe, dar şi femeia cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume
Foto: Splaşh News

Este cântăreaţă, muziciană, textieră şi dansatoare din Barbados. A debutat în anul 2005 prin intermediul discului single” Pon de Replay” care a ocupat poziţia secundă în clasamentul Billboard Hot 100. În februarie 2012, Rihanna a cântat alături de trupa Coldplay piesa „ Princess of China” la Premile Grammy. În acest moment este una dintre cele mai controversate cântăreţe, dar şi femeia cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume.

Cei mai frumoşi sâni naturali din lume: Susan Sarandon

susan_sarandon_-_pretty_baby-4_3.jpg

Cei mai frumoşi sâni naturali din lume
Susan Sarandon: Se numără printre femeile cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume
Foto: Pretty Baby

Este o cunoscută actriţă americană laureată a premiului Oscar. De asemenea este cunoscută şi pentru activismul social şi politic. A fost nominalizată de 5 ori la premiul Oscar, a primit această distincţie în 1999, pentru rolul principal din „ Culoarul Morţii”. Susan este, de asemenea, o susţinătoare a campanilor pentru drepturile omului şi a militat în ultimii 30 de ani pentru diverse cauze liberale.

Loading...
 
 

Citește și

  • Semne ca ea te inseala

    Pe foarte mulţi bărbaţi îi sperie gândul că iubita iar putea înşela la un moment dat, o situaţie nu prea plăcută, chiar frustrantă. Însă există posibilitatea ca la un moment dat partenera de viaţă să se îndrăgostească de un alt bărbat şi să observi nişte semne că ea te înşală.

  • Cea mai sexy lenjerie intimă pentru femei

    Lenjeria intimă are rolul de a pune în valoare feminitatea şi de-a oferi mai multă încredere femeii pe care o poartă. Iată care este cea mai sexy lenjerie intimă pentru femei care merită purtată.

  • Metode de prelungire a partidelor de sex

    Tuturor ne place sexul şi am vrea ca partidele de amor să fie cât mai lungi şi satisfăcătoare. Dar ca lucrurile să se întâmple aşa cum ne-am dori trebuie să cunoaştem câteva metode de prelungire a partidelor de sex.